reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Życiowa gratuluję! Śliczny pierścionek! :)

Ponieważ ja zdecydowałam się na tzn. indywidualną usługę okołoporodową, czyli wykupienie położnej w szpitalu, zaczęłam dziś obdzwaniać wybrane położne i... okazuje się, że zabrałam się za to bardzo, bardzo późno i właściwie wszystkie z mojej top listy są już zajęte :( Szukam dalej, ale coś czarno to widzę :(
Dotąd wydawało mi się, że jest jeszcze sporo czasu, od dziś już czuję, że to tuż tuż...

reklama
Dziewczyny te "słodkie" mam pyt koleżanka badała dziś glukozę i ma takie wyniki: naczczo 97, po godz 180 a po dwóch 116 trochę bardziej niż ja się orientujecie czy to już cukrzyca bo podwyższona odrobinę naczczo i po godz?
Dopiero za tydz idzie do lekarza i pomyślałam, że Was się zapytam

Dziewczyny te "słodkie" mam pyt koleżanka badała dziś glukozę i ma takie wyniki: naczczo 97, po godz 180 a po dwóch 116 trochę bardziej niż ja się orientujecie czy to już cukrzyca bo podwyższona odrobinę naczczo i po godz?

Dopiero za tydz idzie do lekarza i pomyślałam, że Was się zapytam
Tak wynik jest zły napewno wysle ja do diabetologa. Na czczo za wysoki i ten po drugiej godzinie jest w tej granicy 180 wiec powinien dac skierowanie do lekarza

hej
miałam podobny wynik naczczo 96 a resztę w normie i po wizycie u diabetologa jestem na diecie już dwa tygodnie i na pewno już do końca ciąży mierzenie cukru glukometrem, ale nie musiałam powtarzać badania

Aria spokojnego lotu:) mezus zostaje czy leci z Wami?

A mnie moje dziecię męczyło o skrzypce od jakiegoś czasu wiec zakupiłam głupia gdyby nie ciaza to pewnie winkiem bym sie ogłuszyła troche a tak.. Nie wiem co to bedzie wrzeszczący noworodek i skrzypaczka amatorka

Agicia moja juz od roku meczy mnie skrzypcami ha ha ha marzyła o nich bardzo a teraz replika to dla niej mało bo dostała takie wyglądające jak prawdziwe ale mają opcje ze same grają albo że smyczkiem wygrywasz melodie automatycznie ale musi być zachowany rytm... i chce prawdziwe o_O oszalała ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa a jak jej idzie nauka? Moze wielka artystka Ci rośnie:) zobaczymy jak mojej ale z jej słomianym zapałem po mamusi...

reklama
Prawdziwych nie dostanie... nie stać mnie :( jakbym juz jej miała kupić to od razu lekcje bo sama to raczej się nie nauczy... a di gry na skrzypcach to potrzeba samodyscypliny i godzin ćwiczeń jak w przypadku wszystkich instrumentów. .. może kiedyś :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry