reklama
tekila85
Fanka BB :)
Ja czuje Młodego prawie cały czas, więc nie ma co zapisywać ruchów póki co :-) zresztą przez coś takiego moja koleżanka w nerwach jechała na ip bo mały spał a ona uznała, że musi się ruszać 10 razy na godzinę bo jej tak położna powiedziała!! Choć wiadomo lepiej sprawdzić tylko nie ma co wpadać w skrajność tak jak ona :-) :-)
Dzidzia to też moje pierwsze dziecko, też wyczekane ( po 10 latach) ale trzeba starać nie zwariować :-)
Co do leżenia to ja czasami nie wiem jak to robić bo jak jestem bokiem to czuje Małego na samym dole a tak najbardziej boli :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzia to też moje pierwsze dziecko, też wyczekane ( po 10 latach) ale trzeba starać nie zwariować :-)
Co do leżenia to ja czasami nie wiem jak to robić bo jak jestem bokiem to czuje Małego na samym dole a tak najbardziej boli :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
ja mam dwa tyg a ze jak u ciebie Aria młody skacze wiec luz
mojemu się włączyło wicie gniazda jakieś np
ogólnie to miesiąc przed tym jak się dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży kupiliśmy mieszkanie... i troszkę zrobiliśmy a resztę mieliśmy robić powoli. .. a temu się sadza w tyłku zapaliła i juz chce wszystko robić. .. tak więc kolejne remonty mnie czekają przedpokój i sypialnia (później ma być w niej pokój malego)... przedpokój to masakra bo boazeria jest pod sam sufit i będą to zrywać jeszcze w tym miesiącu ... zbudować szafy trzeba. .. i ściany zrobić. .. a w sypialni zerwać wykładzinę położyć panele i pomalować (kolory sobie upatrzylam biel błękit i granat. .. coś w styl marynistyczny)... ja lubię sama wszystko robić ale nie wiem czy dam radę w sierpniu z brzuchem[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
mojemu się włączyło wicie gniazda jakieś np
ogólnie to miesiąc przed tym jak się dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży kupiliśmy mieszkanie... i troszkę zrobiliśmy a resztę mieliśmy robić powoli. .. a temu się sadza w tyłku zapaliła i juz chce wszystko robić. .. tak więc kolejne remonty mnie czekają przedpokój i sypialnia (później ma być w niej pokój malego)... przedpokój to masakra bo boazeria jest pod sam sufit i będą to zrywać jeszcze w tym miesiącu ... zbudować szafy trzeba. .. i ściany zrobić. .. a w sypialni zerwać wykładzinę położyć panele i pomalować (kolory sobie upatrzylam biel błękit i granat. .. coś w styl marynistyczny)... ja lubię sama wszystko robić ale nie wiem czy dam radę w sierpniu z brzuchem[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny! Z tym twardym brzuchem to jest tak że jak się skurcze pojawiają to trzeba wiecej odpoczywać [emoji5] mnie lekarka tak w poniedziałek przestraszyła przy wypisie ze szpitala że trzeci dzień boję się chodzić a wizytę u mojego lekarza mam dopiero 8 sierpnia. Chyba zwariuję!
betkaa88
Zyciowa no to wspolczuje remontu my w ten week skonczylismy a remont trwal ok 3 tyg podlogi skuwane sciany ocieplane zakladane ogrzewanie gazowe i teraz tylko bedzie szafa robiona i mebelki malemu trzeba kupic powodzenia ciesze sie ze jestem juz po bo chyba nie dalabym rady w nastepnym mscu.Caly ubiegly week sprzatalam,czulam sie jakbym na nowo sie wprowadzila hehe
Wiktorka88 O
Ja to lubie tak jak wszystko nowe, zresztą chyba kazdy tak lubi ja męczę mojego żeby juz pokoj robić, ale on na wszystko ma czas czym mnie doprowadza do szału. Prawda jednak jest taka, że faktycznie czas jest... my w zeszłym roku dopiero sie wprowadziliśmy i jesteśmy po remocie więc wystarczy odmalowac, ale wiecie jak to jest. W ogóle moj chce łóżko większe kupic, bo może młoda kiedys będzie do.nas przychodzic ...
reklama