reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie brzuch jakby przystopowal chwilowo ;) na wadze tak 3,5-4 kg na plusie, ale najlepiej jest jak zjem dzień wcześniej jakiś wieeelki obiad albo kolację to z rana prawie pół kilo więcej się robi hehe ;D

Dziewczyny czytam o tych wyprawjach i ja kurde chyba nie dam rady. Nie wiem co to spiochy, co pajacyki itp. Zrobicie jakas liste mamy ? Z ktorej, nie ukrywam, ukradne sobie większość pozycji. Nie chce kupowac zbednych *******, a jestem na takim etapie ze wcisneliby mi wszystko !

Haha budze sie wchodze a tu takie teksty ze sie smieje do tel:D wariatki z tym goleniem:D
Ja narazie mam troche ciezej ale jakos daje rade potem maz albo lusterko pojdzie w ruch:)

Wiktorka, ja idę w prostotę. Założyłam sobie, że nie będę "zagracać" miejsca niepotrzebnym. I na 100% nie kupuje na poczarek żadnych dziwnych ciuszków, typu spódniczki - futerka - jaleansy-tiule. To tylko leży w szafie i ładnie wygląda. A najważniejsze by dziecku było wygodnie!
1. Kupuj body typu "kimono" wpisz w Google zobaczysz o co chidzi :) bo takie zwykłe będzie Ci trudno główkę włożyć, a po co się nuepotrzebnie denerwować?
2. Kupuj pajace (czyli góra rękawki dół nogawki połączone) zwróć uwagę na zapinania NIE na plecach, NIE zapinane w jedną nogawke.
Najlepiej bawełniane i kilka polarkowych (fajne są w Tesco!)
3. Skarpetki często lepiej nadają się na rączki niż tak zwane 'niedrapki' wiec nie kupuj tego zbyt dużo.
4. Czapeczki dużo i delikatne bo główka dziecka jak śpi to mu się obraca i by nie miała odstajacych niepotrzebnie różności :)

To takie moje spostrzeżenia na co zwrócić uwagę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zamowilam 2 pary spodenek 2 body wladnie to kimono i to rozm 56, kombinezon polarowy misia 62 i komplet body+spodenki tez 62 i na razie koniec

Do góry