reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@PatiMyszka1991 hejka miło że się odezwałaś ... mam nadzieje ze wszystko u ciebie dobrze i ze szybko zobaczysz 2 kreseczki a później pochwalić się bobaskiem .... następnym razem wszystko pójdzie dobrze :*

Paulina mam nadzieje ze utarlas uszy pracodawcom .... jak się czujesz kto u ciebie w brzusiu siedzi ...

Tekila trzeba się było odgrywa bezczelne sąsiadce :) ja tam bym jej tak dogadalas ze juz w życiu by się do mnie nie odezwała ... no ale ja i ten mój długi jezor :)

Ja w 1 ciąży w 20tc miałm 3- 4 kg na plusie a łącznie przytyłam 13 i bardzo szybko schudłam ... w dzień porodu juz 8 kg mniej ... (młody ważył 2800)
Teraz w 20tc ważę 900g więcej ... najpierw schudłam prawie 2 kg a tera wychodzę na przód ;) wszyscy się śmieją ze brzuch mi rośnie a wysysa inne części ciała :)

Ja w pierwszej ciazy mialam 25 do przodu. Teraz 8,5 tocze sie jak beczka. Czasem ludzie cos gadaja to mowie ze polknelam arbuza w calosci albo ze mam piwna opone. Wszyscy sie smieja i jest fajnie. Nie wkurzaja mnie pierdoly. Za to maz i rodzice mowia ze ladnie wygladam, najlepsi znajomi rowniez i gitara. A rozstepy mam jak na Wielkim Kanionie :p

reklama
Mi tez tak urósł w ciagu 2 dni ! Ale cale szczescie jeszcze daje rade sie golic!
Dziewczyny w hm jest taka promocja, ze jak wydacie 200 zl to dają rabat 20% i sa rozne kwoty, chyba 100 zl to 10% jakos tak. Na facebooku jest ich strona i trzeba pokazac przy kasie tylko ten kupon z fb. Moze którejś z was sie przyda :)

Do góry