reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pola moja tez mysz gonila i pewnie ją wpierdzielila bo nie mogla przezyc takze ptaszek to podobnie chyba ze zacznie wymiotowac czy cos to do wet ale watpie:)

Ale mi dziś sąsiadka podniosła ciśnienie! Wchodzę do niej do sklepu a tą od progu- ależ przypakowałaś ciotka! Ile już masz do przodu?! Ja już wkur....mówię, że tylko 1kg a ta- już tyle?! Ci będzie dalej??? No zawrzało we mnie!!! Mówię, że chyba jej się coś pomyliło bo kg patrzy 19tc to niewiele, i że sama też brzuch miała bo leżała. A ta dalej swoje, że ona tyko na koniec przytyła, i że ładnie pakuje.... no miałam ochotę zabić!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila spokojnie... Ludzie tego rodzaju robią to po to by podbudowac siebie. Powinnaś się cieszyć ze dzięki Tobie ktoś poczuł się lepiej i miał dobry dzień :D A niech ma niech się cieszy! Tak mało jest na świecie ludzi szczęśliwych :) olej to i nie daj sobie wmówić takich rzeczy. :D

Sent from my D2303 using Forum BabyBoom mobile app

Pola a wiesz jakie to wkurzające słyszeć to za każdy razem jak mnie widzi? I ten ton? Jakoś mnie nie bawi to, że sobie ego podbudowała bo jestem zła :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam sytuacje taka, że na początku ciąży nie szło mi w brzuch tylko w doope i od razu wygladalam grubo ;)
Kiedyś w kwietniu na obiedzie u ojca, wujek na mój widok tak :" Oooo... Laseczka, minęła uroda, figura, dupsko się rozroslo i po szanowaniu co to nie ja...!!!" patrze tak na gościa... Ale aż mnie zatkało. Po jakiś 40 min. Wyszło w towarzystwie ze moje kilogramy to te "słodkie" bo jestem w ciąży... Mina wujka w tym momencie zrekompensowala wszystko :)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry