reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dobra idę spać bo Sue przez ciebie i dziecia mojego posikam... mimo że dopiero co byłam. ... ty mnie rozsmieszasz a młody skacze na pęcherzu ;) idę personifikowac sny ... liczę na Lubiezne sny z Tż w roli głównej. .... no jakiś amant filmowy od biedy tez może być :D

HAHAHAAH!!! Persea mi sie marzy film z nim jako zwierzak ! Podniecało mnie jego borsucze duupsko :D ahahaha

e70ba6c282c5336e941e4df4ec8c2e22.jpg

Załączniki

• e70ba6c282c5336e941e4df4ec8c2e22.jpg
    e70ba6c282c5336e941e4df4ec8c2e22.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 300
Witam co tu z rana cichutko wszyscy jeszcze spią? Ja juz od 6 na nogach sniadanko zjedzone i odpoczywam. Dziś dzień dziecka wiec trzeba młodej cos kupic tylko niewiadomo juz co bo wszystko ma a wy macie jakies pomysły co mozna kupic 7latce

Swistak ja jestem zwolennikiem dawania emocji :) zabierz ja do kina czy do parku linowego pozniej na lody. To o wiele lepsze niz zabawka ktora i tak trafi do kata

Wiktorka fajne pomysły ale dzis niestety nie do realizacj ma na 11,30-16 w szkole takie cos to tylko w weekend a na dzis trzeba jej cos kupic

Dziś wszystkie mamusie przykladne z dziećmi się bawią a nie jakieś tam forum :)

Dziewczyny jak juz wspomniała Ala :) "Fajne z Was babki" mam głupie pytanie.
Spacerując dziś po sadzie zauważyłam że moja Kicia wsuwa ptaszka! Tydzień temu widziałam co prawda jak na tarasie naznosila "zdobyczy[emoji31]" w postaci polnych myszek. Ale skoro jest kotkiem domowym(wychodzi głównie na spacerki) nie sądziłam ze Ona zajada te stworzonka ;) Czy któraś z was wie cokolwiek w tym temacie?? Czy ona może mieć przez to jakieś problemy żołądkowe!? No wiem dziwnie to brzmi ale... Ptaszka tak z piórami, pazurami, dziubkiem...??

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry