reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Poziomki tez bym chciała mieć taką chcice a tu nawet przed ciążą moze z rok juz nie miałam i sama sie zastanawiałam czemu bo stara to jeszcze nie jestem może teraz jak urodze to sie zmieni a jak nie to wacek bedzie bardzo sporadycznie zagladał do swojej lubej

reklama
Witam was :) wróciłam z weekendy, byliśmy nad morzem ze znajomymi. Bylo cudownie!! Tylko powrot katorga, w domu bylismy po 1 a ja pobudka o 6 bo do roboty trzeba isc.. padam na twarz. Moja Pola ( bo to juz imie raczej zostanie) rusza sie ostatnio non stop, chyba morski klimat jej sprzyjał. Rusza sie i brzuch i normalnie pod ręką mozna wyczuć jej wygibasy.
Jesli chodzi o seks to ja mam straszną ochote tylko moj chyba sie boi, ze cos dziecku zrobi i ja triche tez. Wiec radzimy sobie innymi sposobami. Choc przyznam, ze przed ciąża to co chwile lazilam za moim, a teraz jakos tak mam ochote, ale mi sie nie chce :p.

a ja bym chciała nie mieć ochoty .... bo mój za granicą to tylko się męcze :/ ... niech szybko czerwiec zleci i jedziemy do niego na calutki lipiec :D i pozniej on na pol sierpnia do PL ...

Ps. żadna już nie chce być dopisana o listy mamusiek??? jak coś piszcie to was dodam...

nie wiem skąd i jak ale mdłości mi wróciły :/ a od 10tc miałam spokój .... ehhhh jak nie urok to sraczka itp. :/

A mi jak przeszły mdłosci to i wróciła ochota na seks i nie załujemy sobie moj maz sie nie boi ze zrobi mi albo dziecku krzywde :) takze szalejemy :)

ALA u nas to samo ;)
Tylko że mąż pyta co chwilę czy dzidzi nie zgniata [emoji23] [emoji23] [emoji23]

ARIA mi dzisiaj też mdłości dokuczaja..

A ja dzisiaj samopoczucie jako takie. Oddycha mi się ciężko, jakby mi coś na klatkę uciskalo.
Mężu w pracy, syn w przedszkolu ale nawet wstać mi się nie chce i tak siedzę... Ciężko mi, łeb pęka... Ehhh :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka zazdroszczę tego morza, mam nadzieje ze i nam sie uda wyskoczyc kilka razy na plaże :)

Aria oj pamietam te czasy, telefony były gorrrrace[emoji23]
Mdłości tez czasem mam.

Aga ja tez sie tak ostatnio czuje

U nas dzis wolne wiec mężu w domu, dzieci maja wolny tydz.
Wczoraj tak usypiałem mała ze usnęłam razem z nia, M usną juz wczesniej a dziewczyny posnely na kanapach[emoji23]
Trochę nas zmęczyło wczoraj[emoji12]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Jejku dziewczyny, aż wczoraj nie mogłam uwierzyć w toco czytałam :D hihi ... U nas jak jest posucha i jakieś tam fochy to dłużej niż 3-4 dni nikt nie wytrzyma ! Więc jak Wy piszecie że prawie WCALE ... to normalnie nie wiem jak wy to robicie...? śpicie w osobnych łóżkach...? Bo mi to zawsze jakoś rączka zbłądzi,czy mąż nóżki masuje jakoś tak miło :) ;D

A Dziś również Agnieszka ledwo stoje na nogach tak mnie boli głowa... Miałam popłacić wszystkie rachunki ale aż się boję że coś namieszam. Ajjjć!

Pola jak libido zerowe to i rączka nie zabladzi. Z naturą nie wygrasz. Jedna ma chęć caly czas inna wcale, roznie bywa, kazda ciąża inna. Ja na początku nie mialam wcale, teraz juz norma. Mimo wszystko rozumiem, ze dziewczyny zero bo jak są zmęczone mają sie zmuszac? A jak chlop kocha to i poczeka :)

Ja mam wyrzuty sumienia wręcz :-) nie chcę żeby mąż poszedł w odstawkę bo dziecko w drodze, ale no co poradzić :-( zresztą ostatnio jak mąż zapytał czy mam ochotę na teges szmeges to ja takim tonem jak dziewica - ojej ale jak my to zrobimy? :-) :-) :-) po czym sama zaczęłam się tak śmiać... bo mi oczywiście nagle w głowie pytanie się pojawiło o te pozycję ciążowe i niechcący je na głos wypowiedziałam :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak ktoras napisala mi tez jak mdlosci odeszly to zwiekszyla sie ochota na seks:) takze jest tak.jak bylo przed ciaza tylko ostrozniej uwaza sie z fikaniem hehe
A ja dzis wstalam i pojechalam na pazury do kolezanki i pod koniec slabo mi sie zrobilo kazalam jej okno otwierac prawie zjechalam siedzac na lozku zalałam sie cala potem i musialam polezec u niej i po mojego dzwonilam zeby przyjechal teraz leze w domu i mi lepiej...pot mnie tak oblał ze szok:( najlepiej z domu nie bede wychodzic chyba bo zawsze cos..

Do góry