reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tekila jesteśmy na pewno[emoji23]

Potłukli sie trochę rzeczy ale w dupie z tym. Cieszę sie ze dzieci nie było w pobliżu a szczególnie najmniejszej.

Betkaa natura nie bez przyczyny wyposażyła nas matki w instynkt macierzyński a dzieci w instynkt samozachowawczy ;)

Pola uważaj żebyś nie przesadziła ;)

Świstak ja ciagle zanudzam koleżankę która ma 4 synow[emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie siostra ma chłopaka ale on ma juz 20lat wiec juz mało co pamięta ,ja pamietam ze był taki malusi czuł odrazu jak sie wchodziło ze to nie mama bo zaraz sie darł a jak ona wchodziła to był spokój i z tego co wiem to chłopcy częsciej maja kolke ,wiec zobaczymy wszystko przed nami ale kto jak nie my damy rade my MAMUSIE:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Dzień dobry,

Poziomki - ktoś nad Wami czuwa bo nie było Was w domu :tak: a rzeczy to tylko rzeczy kupi się nowe,
Pola - uważaj z tym smażingiem :cool2:

u mnie obie w obsłudze były mega proste żadnych infekcji i kłopotów :tak: szybko odpieluchowane
boje się że chłopaki to walą w pieluchę nawet po drugim roku życia :-p i ogólnie mało zaradni są :huh: dziewczynki szybko wszytsko łapią :-p patrzę dookoła rodzinie na małych chłopców i jakoś strach mnie ogarnia jakby się okazało, że to jednak siusiak ;-) ;)

Milka nie zgodzę się ze mało zaradni. Mój miał 2 i był bez pieluchy, bardzo szybko zaczął mowic i dam jeść dlatego uważam że nie ma reguły.

Wszystko to zależy pewnie od dziecka, jego charakteru i rodziców co do samodzielności itp. Ale ja się jednak pocieszam, że chociaż na początku tą obsługą pupy będzie łatwiejsza :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, oj dziewczyny przesadzilam przesadzilam :D
1464163731-1d1mld.jpeg

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Milka nie zgodzę się ze mało zaradni. Mój miał 2 i był bez pieluchy, bardzo szybko zaczął mowic i dam jeść dlatego uważam że nie ma reguły.
Mój też pieluchy nawet na noc z rzucił mając rok i cztery miesiące, mówił późno jak miał 2,5 a nawet 3 lata tak na dobre, ale jak On odkurza, naczynia że zmywarki układa, sam się ubiera, majtki skarpetkim . Jest super gość.

reklama
Oj.. tak.. "troszkę :) ale teraz przyszła mi myśl, bo przecież brzuszka opalic ani wystawiać na słońce nie można. A mnie zawsze slonsce szybko łapie, nawet w cieniu wiatr to chyba bikini odpada bo bym wyglądała jak dziwolag z takim wielkim białym brzuszkiem :) :D

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry