reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Wiktorka zgadzam sie. No przynajmniej roczne powinny sie te dzieci rodzic powiedzcie cos na temat spirali bo nie planuje wiecej dzieci i rozwazam zalozenie po porodzie
Wiktorka88 O
Persea najlepiej lekarza zapytaj. Ja wracam do tabletek, na spirali sie nie znam
tekila85
Rusza mi się coś w brzuchu hmmm :-) :-) czy to może być ciąża?! :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tola81
Agica ja byśmy mieli taka drukarkę, ale nie ważne w jakim czasie ile drukuje, ale chociaż na godzinkę też by się nam przydała.
Z maluchami tyle jest źle że nie mówią jak je coś boli i wtedy się martwimy, nam na szczęście się udało nic nas nie bolało.
Fajne są bobasy umyjesz jak chcesz, wycalujesz ile chcesz, nie ciągnie kasy że coś chce o czymś marzy heh.
Mój tylko miał głos donosny jak się za cycem wydał to na baczność wszyscy.
Z maluchami tyle jest źle że nie mówią jak je coś boli i wtedy się martwimy, nam na szczęście się udało nic nas nie bolało.
Fajne są bobasy umyjesz jak chcesz, wycalujesz ile chcesz, nie ciągnie kasy że coś chce o czymś marzy heh.
Mój tylko miał głos donosny jak się za cycem wydał to na baczność wszyscy.
Ostatnia edycja:
Agica:)
Ja mialam spirale zamontowana taka na 10 lat ale ja mam bardzo krwawe i długie miesiączki a z ta spirala było jeszcze gorzej wiec sie jej pozbyłam. Po porodzie chyba znowu sie zdecyduje ale tym razem poprosze o spirale z hormonami powinna złagodzić dolegliwość miesiączkowe.
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Hej laseczki!
Napisałam wczoraj wieczorem długiego, baaardzo długiego posta, a jak już chciałam wysłać, włączyła mi się jakaś durna reklama, a że piszę z telefonu, nacisnelam szybko i skasowałam post
Drugi raz nie chciało mi się pisać
U mnie się stabilizuje wszystko
Dzisiaj chatkę całą już wysprzatalam, obiadek zjedzony, teraz tylko kanapa
Ja właśnie tak jak wy zastanawiam się jak zacząć się zabezpieczać po porodzie... Na spirali się w ogóle nie znam, brałam antykoncepcyjne tabletki, ale jakoś nie służyły mi... Jest jeszcze trochę czasu to pogadam z moją ginekolog co i jak
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisałam wczoraj wieczorem długiego, baaardzo długiego posta, a jak już chciałam wysłać, włączyła mi się jakaś durna reklama, a że piszę z telefonu, nacisnelam szybko i skasowałam post
Drugi raz nie chciało mi się pisać
U mnie się stabilizuje wszystko
Dzisiaj chatkę całą już wysprzatalam, obiadek zjedzony, teraz tylko kanapa
Ja właśnie tak jak wy zastanawiam się jak zacząć się zabezpieczać po porodzie... Na spirali się w ogóle nie znam, brałam antykoncepcyjne tabletki, ale jakoś nie służyły mi... Jest jeszcze trochę czasu to pogadam z moją ginekolog co i jak
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
A właśnie, Dziewczyny, a czy wy też tak nisko czujecie kopniaki? Kurcze, nie wiem czy się martwić? Normalnie caaaałkiem nisko chyba mała siedzi bo czuje je zaraz przy pęcherzu... Jakby miała za chwilę wyjść
reklama
tekila85
Aga ja też bardzo bardzo nisko i jest ponoć normalne :-)