reklama
betkaa88
Fanka BB :)
Pola ja zamierzam jakąs hustę sobie kupić albo pareo jakoś brzuch zakryję jak będę plażowała no i chyba taki namiot sobie kupię ten samorozkładający żeby się skryć jak co bo ostatnio na plaży już mnie wkurzało słońce a byłam tylko dwie godz
Tola81
Jest ancymon, ale jak to dziecko.
Ostatnio lezalam i stękałam w chorobie, przyniósł mi mleko z czosnkiem, kazał leżeć i mówi "załatwię Ci jeszcze coś do jedzenia ok?" poleciał do tatusia i mówi " masz numer do księdza? Bo mama umiera"
Sama zobaczysz jak to jest. radość, aby zdrowie było a reszta do przetrwania
Ostatnio lezalam i stękałam w chorobie, przyniósł mi mleko z czosnkiem, kazał leżeć i mówi "załatwię Ci jeszcze coś do jedzenia ok?" poleciał do tatusia i mówi " masz numer do księdza? Bo mama umiera"
Sama zobaczysz jak to jest. radość, aby zdrowie było a reszta do przetrwania
tekila85
Tola81
Betka pewnie posłuchał, nie wiedział że ksiądz to już wiele nie pomoże.
Tylko gdzie posłuchał że tata późno z pracy wraca bo drukuje pieniądze? I w urzędzie to babce powiedział a poloznej na IP że też sobie kupi taką drukowarke i też będzie drukował. Babka sama była zainteresowana zakupem tej drukowarki.
Tylko gdzie posłuchał że tata późno z pracy wraca bo drukuje pieniądze? I w urzędzie to babce powiedział a poloznej na IP że też sobie kupi taką drukowarke i też będzie drukował. Babka sama była zainteresowana zakupem tej drukowarki.
Tola81
Jak się urodził to mówiłam "żeby nie urósł, żeby nie urósł" a teraz brakuje mi takiego bąbelka, ale tak jak piszesz chyba każdy wiek ma swoje uroki.
reklama
Wiktorka88 O
Tola ja to bym chciała urodzic od razy 3 latka one pogadaja juz. Takie małe to nudne. Nie miejcie mnie za wygodną matkę, ale serio uwazam ze.najlepszy wiek to zaczyna sie od jakiegos 2 roku