reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny masakra!! Po szkole pojechaliśmy po zakupy do marketu. Wracamy w dobrych humorach, wchodzimy do kuchni a tam szafka która wisiała leży na podłodze!!!!Bajzel ogromy! Pełno szkła. Jakie to szczęście ze dzieci nie było w domu [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wczoraj mi chyba cos zaszkodziło bo w nocy i dzis czuje sie normalnie.

Tekila wiem ze to nie to samo ale ja zawsze bałam sie ze jak bede miała chłopca to cos bedzie nie tak ze nie donoszę ciazy. Tak jak bym nie zasługiwała. Głupie to i nie wiem skąd sie wzięło. Ani nie dociera do mnie fakt ciazy ani tym bardziej ze chłopak, chyba boje sie cieszyć.

U nas temperatura jedt akurat. Nie ma upałów i jest cieplutko.
Dla M chyba żadna temp nie jest za wysoka

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Poziomki myślę, że to jednak to samo :-) Czyli my baby jesteśmy naprawdę z innej planety :-) żaden facet tego nie zrozumie choćby bardzo chciał :-)
Dzięki Bogu, że ta szafka spadła jak nie było nikogo! Strach pomyśleć co mogłoby się stać!! Ja to ogólnie będę musiała w ogarnąć nasze mieszkanie jak dziecko zacznie się jakoś przemieszczać bo pełno tu takich mało bezpiecznych rzeczy :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

poziomkii całe szczęście, że Was nie było, pewnie pozbijało się pełno rzeczy co..
U Nas też są upały dziś jechaliśmy autem i było 31 stopni! a to było po 15 szok jak w środek lata...pić mi się chce co chwilę.
Tekila, poziomkii ja też czasem myślę i boję się, że nie dam rady jak mały się urodzi, mam takie obawy że nie przypilnuję dobrze i coś się stanie wkońcu to takie maleństwo a to pierwsze dziecko i też nie wiem dużo rzeczy..

A ja się dziś spieklam okropnie, ogólnie nogi tylko ale jak...! :) siedziałam i czytałam, wciagla mnie arabska seria :) i nie przesunęłam się w porę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

poziomkii całe szczęście, że Was nie było, pewnie pozbijało się pełno rzeczy co..
U Nas też są upały dziś jechaliśmy autem i było 31 stopni! a to było po 15 szok jak w środek lata...pić mi się chce co chwilę.
Tekila, poziomkii ja też czasem myślę i boję się, że nie dam rady jak mały się urodzi, mam takie obawy że nie przypilnuję dobrze i coś się stanie wkońcu to takie maleństwo a to pierwsze dziecko i też nie wiem dużo rzeczy..
Ja też się boje jak to będzie cora ma juz 7 wiec przerwy troche jest ostatnio czytałam jak pielęgnowac chłopców bo chodzi o tego małego ciuliczka napletek czy naciagac czy nie i kazdy ma swoje zdanie i zgupiałam ,czytajac artykuły to stwierdziłam ze chłopcy sa bardziej delikatni niz dziewczynki

A właśnie ponoć chłopców jednak łatwiej się myje, dziewczynki szybko można infekcji nabawić. Tak twierdzi szwagierka, którą na dwóch synów i córkę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila jesteśmy na pewno[emoji23]

Potłukli sie trochę rzeczy ale w dupie z tym. Cieszę sie ze dzieci nie było w pobliżu a szczególnie najmniejszej.

Betkaa natura nie bez przyczyny wyposażyła nas matki w instynkt macierzyński a dzieci w instynkt samozachowawczy ;)

Pola uważaj żebyś nie przesadziła ;)

Świstak ja ciagle zanudzam koleżankę która ma 4 synow[emoji23][emoji23][emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Tekila przeszłam troche z moja jesli chodzi o infekcje masakra leukocyty furaginum gronkowiec w moczu biseptol usg nerek i inne zwiazane z tym sprawy to u mnie było codziennosc a i mocz codziennie łapany masakra jak trzeba było przylepiac woreczek a to sie odlepił a to nie nasikała nie życze tego najgorszemu wrogowi zeby przechodził

reklama
Do góry