reklama
Hej matki,
U mnie weekend po za domem, bo upał jak cholera, 30 stopni w maju to jak dla mnie przesada
Gratuluję tym które dowiedziały się kto w brzuchu siedzi
Moja Mila nad morzem ale jej zazdroszczę
no i skończyłam wczoraj sowe, mąż mi pomagał, wyszło super
U mnie weekend po za domem, bo upał jak cholera, 30 stopni w maju to jak dla mnie przesada
Gratuluję tym które dowiedziały się kto w brzuchu siedzi
Moja Mila nad morzem ale jej zazdroszczę
no i skończyłam wczoraj sowe, mąż mi pomagał, wyszło super
Załączniki
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Śliczne te Twoje Aniołki!!! Również w niedziele uczestniczyliśmy w Komuni ale jako goście. Kościół był do przetrwania... Gorzej później wysiedziec na krzesełku cała imprezę w taką piękna pogodę.
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Milka masz talent ! Cudowna sowa
Ja dzis juz w pracy kawke pije rano bylam na badaniach krwi i od razu zbadali mi cukier. Mloda wierci sie i kreci i chyba uciska na cos bo dyskomfort czuje w brzuchu. Chybs mi brzuch wysadzi niedlugo bo tak mnie ciagnie, ze masakra. My po jutrze nad morze prosze trzymac kciuki za pogode
Ja dzis juz w pracy kawke pije rano bylam na badaniach krwi i od razu zbadali mi cukier. Mloda wierci sie i kreci i chyba uciska na cos bo dyskomfort czuje w brzuchu. Chybs mi brzuch wysadzi niedlugo bo tak mnie ciagnie, ze masakra. My po jutrze nad morze prosze trzymac kciuki za pogode
Agica:)
Fanka BB :)
Marlenka ale masz śliczne dzieci ja komunie mialam w zeszłym roku wiec wiem jaki to stres, chociaż w Anglii spokojniej sie ja obchodzi.
Milka ale ty zdolna jestes! Piękna ta sowa, moja w piatek ma przyjść do szkoły przebrana za dzikie zwierze wiec szybko cos przez internet zamówić musiałam bo ja to dwie lewe ręce mam
Tekila nic sie nie martw Chyba każda z nas ma czasem takie ciążowe rozterki, bedziesz najlepsza mama dla swojego maluszka
Miłego dnia kobietki, korzystajcie z pięknej pogody, ja w pracy siedzę
Milka ale ty zdolna jestes! Piękna ta sowa, moja w piatek ma przyjść do szkoły przebrana za dzikie zwierze wiec szybko cos przez internet zamówić musiałam bo ja to dwie lewe ręce mam
Tekila nic sie nie martw Chyba każda z nas ma czasem takie ciążowe rozterki, bedziesz najlepsza mama dla swojego maluszka
Miłego dnia kobietki, korzystajcie z pięknej pogody, ja w pracy siedzę
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Milka sowa zajefajna
Marlenka śliczne te Twoje Aniołki
Wiktorka zazdraszczam bo uwielbiam morze
Czekam na dziewczynę która przyjedzie po kotka i muszę kupic Idzie buty do szkoły.
Wczoraj myślałam ze zejdę. Od rana nie miałam apetytu i lekkie mdłości ale im bliżej wieczora tym gorzej i zeby nie było tak wesoło to dostałam mega biegunki[emoji24]
Jutro badania, ale mam nerwa[emoji19] mam nadzieje ze lekarz nic nie znajdzie [emoji17]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Marlenka śliczne te Twoje Aniołki
Wiktorka zazdraszczam bo uwielbiam morze
Czekam na dziewczynę która przyjedzie po kotka i muszę kupic Idzie buty do szkoły.
Wczoraj myślałam ze zejdę. Od rana nie miałam apetytu i lekkie mdłości ale im bliżej wieczora tym gorzej i zeby nie było tak wesoło to dostałam mega biegunki[emoji24]
Jutro badania, ale mam nerwa[emoji19] mam nadzieje ze lekarz nic nie znajdzie [emoji17]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati