reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej matki,

U mnie weekend po za domem, bo upał jak cholera, 30 stopni w maju to jak dla mnie przesada :sorry:

Gratuluję tym które dowiedziały się kto w brzuchu siedzi :laugh2:

Moja Mila nad morzem ale jej zazdroszczę :cool2:

no i skończyłam wczoraj sowe, mąż mi pomagał, wyszło super :tak:

Załączniki

• 20160523_185557.jpg
    20160523_185557.jpg
    982,5 KB · Wyświetleń: 88
Obudzil mnie maz po 6 bo sam wstawal spijam kawke no i co za botwinke sie biore hehe:) w takie upaly niewiadomo co jesc i po pierwsze ubierac musze zaraz w szafie poszperac za kieckami letnimi:)

Śliczne te Twoje Aniołki!!! :D Również w niedziele uczestniczyliśmy w Komuni ale jako goście. Kościół był do przetrwania... Gorzej później wysiedziec na krzesełku cała imprezę :) w taką piękna pogodę.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Milka masz talent ! Cudowna sowa

Ja dzis juz w pracy kawke pije:) rano bylam na badaniach krwi i od razu zbadali mi cukier. Mloda wierci sie i kreci i chyba uciska na cos bo dyskomfort czuje w brzuchu. Chybs mi brzuch wysadzi niedlugo bo tak mnie ciagnie, ze masakra. My po jutrze nad morze prosze trzymac kciuki za pogode :)

Marlenka ale masz śliczne dzieci:) ja komunie mialam w zeszłym roku wiec wiem jaki to stres, chociaż w Anglii spokojniej sie ja obchodzi.

Milka ale ty zdolna jestes! Piękna ta sowa, moja w piatek ma przyjść do szkoły przebrana za dzikie zwierze wiec szybko cos przez internet zamówić musiałam bo ja to dwie lewe ręce mam :(

Tekila nic sie nie martw Chyba każda z nas ma czasem takie ciążowe rozterki, bedziesz najlepsza mama dla swojego maluszka:)

Miłego dnia kobietki, korzystajcie z pięknej pogody, ja w pracy siedzę :(

reklama
Milka sowa zajefajna

Marlenka śliczne te Twoje Aniołki :)

Wiktorka zazdraszczam bo uwielbiam morze:)

Czekam na dziewczynę która przyjedzie po kotka i muszę kupic Idzie buty do szkoły.
Wczoraj myślałam ze zejdę. Od rana nie miałam apetytu i lekkie mdłości ale im bliżej wieczora tym gorzej i zeby nie było tak wesoło to dostałam mega biegunki[emoji24]

Jutro badania, ale mam nerwa[emoji19] mam nadzieje ze lekarz nic nie znajdzie [emoji17]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry