reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

W końcu każdy stworzony jest do czegoś innego w życiu :-)
Hmm strasznie tu cicho ostatnio :-(
Nie witam czy oglądacie może czasami Panią Gadżet, ale dziś widziałam fajny patent do wózka, kiedy dzieci już potrafią chód trzymać w ręce. Wiadomo, że często wyrzucają coś a to zabawkę a to butelkę itp. i dziś pokazywała takie silikonowe paski, z jednej strony zapina się na rączkę wózka, druga montuje się na danej rzeczy i obiekt już nie wyleci na ziemię :-) jest miękki i bezpieczny więc dziecko może je cyckać :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry wstajemy wstajemy taki piekny dzien ja dzis z corcia uderzamy na wycieczkę jedziemy do Krakowa wiec zapewne dopiero wieczorem do was dołacze miłego dnia dziewczyny

Hejka wam :) jak mi sie chce spać to meksyk. Mloda sie tak ulozyla, ze słabiutko czuje ruchy i troche mnie to martwi, z drugiej strony jednak cos czuje, a ona ma duzo miejsca. Dziewczyny kiedy siara w piersiach sie pojawia? Moje nawet nie specjalnie są powiekszone

Witajcie dziewczyny, no i mamy piatek:) moj bejbik od rana szaleje chyba jest głodny, ja bardzo, zjadłabym cos superowego bo ta owsianka to juz mi bokiem wychodzi:(

Tekila podziwiam nauczycieli, z własnej woli całe dnie z obcymi dzieciorami! Ja bym nie dała rady, ja to pod koniec wakacji juz nie moge sie doczekać kiedy moja do szkoły wróci a ja oddech złapie.

Świstak udanej wycieczki, mam nadzieje ze pogoda dopisze:)

Marlena jak sie dzisiaj czujesz?

Wiktorka to dobrze, ze wielkie nie rosną, nie rozciągną sie i nie bedzie masakry po:)

Miłego dnia dziewczyna ja do pracy lecę:)

reklama
Dziewczyny, ale poradzcie jeszcze jak z tymi ruchami. Troche panikuje. Czulam je juz dosc intensywnie, a teraz od 3 dni na prawde.musze sie mega wsluchac w moje cialo i do tego są jakby rzadziej. Za jakas godzinke zadzwonie do.mojego gina chyba

Do góry