reklama
swistak34
Fanka BB :)
Kogos dziecko to juz niewypada bo rodzic po skardze dziecka ma pretensje do kogos kto mu zwraca uwage a czasami jest tak ze rodzice doskonale wiedza jakich maja gagadkow ale i co z tego przeciez pani jest od tego zeby pilnowac takPowiem tak kazdy zna swoje dziecko wie kiedy krzyknac i takie tam a na
tekila85
No mniej więcej tak jest :-) chociaż jako nauczyciel muszę nie raz nie dwa podnieść głos na dzieci bo nie zawsze reagują na- czy mógłbyś nie wchodzić pod tego tira? :-) :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój już jutro wraca z zielonej szkołyUFFF ja skończyłam kompletowanie wypawki na zieloną szkołę, ostatnie zakupy za mną zostało tylko prasowanie![]()
swistak34
Tekila nie jestem nauczycielka ale staram sie pomagac w imprezach czy wycieczkach i widze jak sie zachowuja dzieci i powiem tak ze my bylismy inaczej wychowywani nauczyciel to był ktos wazny trzeba było miec respekt a teraz rodzice nie szanuja nauczycieli powiem taki przykład bratanicy z gimnazjum była lektura do przeczytania i pani powiedziała ze trzeba zaznaczyc wazne fragmenty fiszkami a ze moja bratanica poszła do kuzynki po ksiazke ktora miała zaznaczone to miała farta ale ona wcale ta bratanica nie jest prymusem dostała 5 i jeszcze jedna osoba ktora miała zaznaczone a mamusa prymuski na zebraniu sie pyta dlaczego jej dziecko niedostsło 5 no to co niezwaliło by ciebie to z nóg
tekila85
Wiesz mnie mało co zaskakuje :-) ja musiałam tłumaczyć się gęsto dlaczego dałam dziecku 1 z karkówki ( dostała 2/10p) i w rezultacie nie mogłam jej postawić...dyro kazał mi ją wycofać... z uwag też trzeba się tłumaczyć itp...na takie czasy :-) choć poza tym wszystkim bycie historykiem na lekcjach uwielbiam. Poza już nie jest łatwo :-)
swistak34
Wiesz mnie mało co zaskakuje :-) ja musiałam tłumaczyć się gęsto dlaczego dałam dziecku 1 z karkówki ( dostała 2/10p) i w rezultacie nie mogłam jej postawić...dyro kazał mi ją wycofać... z uwag też trzeba się tłumaczyć itp...na takie czasy :-) choć poza tym wszystkim bycie historykiem na lekcjach uwielbiam. Poza już nie jest łatwo :-)
tekila85
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Podziwiam nauczycieli bo ja bym dnia w szkole czy przedszkolu nie wytrzymała.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati