reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mi gin powiedział że mogę się siary spodziewać w 6 miesiącu.
Wiktorka, nie martw się ruchami, jeszcze teraz nie musisz ich odczuwać non stop. Wiem co czujesz, bo ja też jak mojego babla nie czułam przez dzień to troszkę przeżywałam, ale nie ma co się stresowac :)

reklama
Ewelinka wiem tylko.kurde jak ja wykurzyc tu do przodu żebym znow.mogla tak dokładnie poczuc ? Do tego rozpieranie w brzuchu, pewnie rosnie i mnie w takich skokach jest, nie ma, nie ma i.nagle jeb. Se do domu usg kupic powinnam :p

Hej ;)

Spokojnie dziewczyny z ruchami ;) to jeszcze taki etap, że można nie czuć codziennie. Ja np wczoraj prawie nie czułam , tylko smyranie, dziś czuje. Jeszcze nas te dzieci tak będą kopać , że będziemy miały dość.

Siara może się pojawić od połowy ciąży, ale to nie znaczy, że będzie wypływać.
Mnie właśnie skończyło się mleko. Moja ssie i woła nie ma... bidula.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim :-)
Wiktoria tym piersiami to ja bym też się nie martwiła, może też specjalnie nie urosły, może są bardziej pełne tylko. Ja tam wolę tak niż później ryczeć, że za duże, że kształt już nie ten itp :-) kiedyś byłam zła, że mam mały biust, ale już od pewnego czasu dziękuję za taki a nie inny :-) mam 75DD i innego nie chcę :-) zresztą odkąd mnie brafiterka wzięła w obroty to w ogóle wszystko mi się podoba w cyckach :-) :-) :-)
Ja zaraz wstaje i będę sprzątać bo jutro teście przyjeżdżają :-) szaleć nie będę bo przez te więzadła trochę się boję :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No zadzwoniłam do.lekarza, dobrze ze on taki cierpliwy dla mnie :) kazal sie nie martwic i tak jak mowicie na tym etapie moze zdarzyc sie tak, ze czuć mniej. Ja panikara jestem i tyle. Juz bym chciala pazdziernik i urodzić ta moją córeczkę

Hej:) ja dzis tylka z lozka nie moglam podniesc! Tak dobrze mi sie spi od dwoch dni bo w ciazy nie zawsze tak mam czesto sie mecze z zasnieciem wogole.Dzis mam zamiar umyc okna w domu wiec po kawce sie zabieram.
Wiktorka wczoraj Pani w sklepie mowila mi ze ona tak podszczypywala lekko na brzuchu i jej maly sie wtedy poruszal ale niewiem nie testowalam:) a ze slodkim probowalas dzis zjedz ciacho jakies
Swistak zazdroszcze wycieczki milego:)
Tekila to Ty historyczka jestes?:)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila pewnie masz racje :) ja to bym chciała większe, ale cóż. Moj tylko sue śmieje, ze sutki takie wielkie i że mi pępek zaczyna wychodzic, fuj. Ja dzis na obiadek mlode ziemniaczki jajko sadzone i mizerie. Musze tez posprzątać, ale to mize jutro.

Betka ze slodkim próbuje i działa bo.ona ruszac to sie rusza, ale slabiutko czuc. Chcialabym.ją wykurzyc z glebi brzucha, ale nie wiem jak ja zwabic, zeby blizej leżała :p tekila podziwiam cie tez, bycie nauczycielką to dla mnie mistrzostwo...

reklama
Wiktorka rozumiem, bo ja sama chciałabym mieć już to maleństwo i je przytulać, ciągle widzę wózki jak gdzieś wyjdę już mam fioła bo się gapię ciągle na matki:D

Do góry