reklama
swistak34
Fanka BB :)
Miłka ale w poprzedniej ciaży tak nie miałam byłam cały czas w ruchu a teraz to tylko z kata w kat sie przemieszczam po domu kłade wstaje i taki cały dzien nic mi sie nie chce a tu całe mieszkanie na głowie i cora zaprowadzic odebrac ze szkoły odrobic lekcje a to zajecia dodatkowe i tak wszystko w kółko ,to dopiero teraz powinien byc w wigorze a tu klapa no cóż pewnie jak urodze wróci moj zapał do wszystkiego
Wiktorka88 O
Betka i mnie kluja no, ale pewnie dlatego ze rosną. Ja w nowym biurze i juz polowa stresu za mną ufff. W dlugi weekend jedziemy nad morze to wypoczne. Kolezanka.kupila.mi tą poduszkę dla ciężarnej i wiecie co ? Toż to wybawienie jest ! Kręgosłup nie boli, spie jak zabita i jaka wygoda! Myslalam, ze to przereklamowane, ale doprawdy cuuudo !!
ewelinka10425
Wiktorka, a dałabyś linka którą poduszkę kupiłaś?? Bo ja mam zamiar ale tyle różnych jest i nie wiem, ktora najlepsza...
Wiktorka88 O
Ewelinka dostałam w prezencie od znajomych. Ona jest taka duża jakby owalna i ma materacyk pod spod zeby mozna bylo później dzidzie polozyc
ewelinka10425
AAA to już wiem o co chodzi, dziś akurat ja ogladalam dzięki za odpowiedź
Wiktorka88 O
Ewelinka serio warto kupić ona nawet lepsza.niz chlop w lozku
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Just oczywiście ze tak ale zawsze trzeba to skonsultować. Ja nawet nie wiedziałam a miałam zbyt napięta macice i musiałam brać leki.
Czasem tez ruchy dziecka powodują identyczne uczucie co stawiająca sie macica.
Emanuella mój puls tez świruje w ciazy
Betkaa piersi sie przygotowują, kanaliki napełniają
Świstak trzymam kciuki
Tez tak mam przed wizyta.
Ostatnio zapomniałam Jagę z przedszkola odebrać [emoji12]
Ja już żyje jutrzejsza wizyta i szukam czegoś żeby sie zając i żeby dzien zleciał. Przed wizyta mam jeszcze logopedę z bliźniakami i nie wiem jak sie skupie[emoji33]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Czasem tez ruchy dziecka powodują identyczne uczucie co stawiająca sie macica.
Emanuella mój puls tez świruje w ciazy
Betkaa piersi sie przygotowują, kanaliki napełniają
Świstak trzymam kciuki
Tez tak mam przed wizyta.
Ostatnio zapomniałam Jagę z przedszkola odebrać [emoji12]
Ja już żyje jutrzejsza wizyta i szukam czegoś żeby sie zając i żeby dzien zleciał. Przed wizyta mam jeszcze logopedę z bliźniakami i nie wiem jak sie skupie[emoji33]
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
betkaa88
Miłka ja odkąd kiedyś schudłam mam rozstępy na piersiach teraz żeby nie porobiły mi się większe smaruje takim kremem i trochę tych ciemnych znikło, ale możliwe że coś nowego się tworzy nieładnie to wygląda i to kłucie takie jakby rwało w środku momentami...
Wiktorka to masz pewnie jeszcze fajniejszą tą podusię ja mam w kształt litery C i uwielbiam ją nikoniecznie w nocy ją używam ale w ciągu dnia ciągle - wygoda
Wiktorka to masz pewnie jeszcze fajniejszą tą podusię ja mam w kształt litery C i uwielbiam ją nikoniecznie w nocy ją używam ale w ciągu dnia ciągle - wygoda
reklama