reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej dziewczyny, ja mam jak narazie leżenie wskazane i naprawdę wybawia mnie podusia!!! Kupiłam w 3 msc. Na promocji strony w Empiku i mam Motherhood tą większą bo jestem wysoka i stwierdziłam ze będzie fajniej. I nie rozstaje się z nią nawet siedząc przed tv :) po porodzie chyba zostanie już w naszym łóżku ;)... Z lewej podusia z prawej mąż...

reklama
Witajcie wróciłam niedawno z wizyty mały rośnie jak na drożdzach waży 300 dkg wszystko jest dobrze ,a moja waga nawet pół kilo schudłam mały wszystko chyba musi dla siebie wciagac

super! gratulacje 300g to już spory chłopaczek :)

A ja po pierwszych jazdach samochodem:) nawet tyłek mi sie spocił:) mam nadzieje, ze do października sie nauczę:) trzymajcie kciuki
kciuki &&& początki zawsze są trudne, pamiętam moje haha

Do góry