reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

swistak - ja też mam "wielkie" plany a w TV się gapię i zastanawiam się w której części dnia walnąć sobię drzemkę :-p

reklama
Miłka ale w poprzedniej ciaży tak nie miałam byłam cały czas w ruchu a teraz to tylko z kata w kat sie przemieszczam po domu kłade wstaje i taki cały dzien nic mi sie nie chce a tu całe mieszkanie na głowie i cora zaprowadzic odebrac ze szkoły odrobic lekcje a to zajecia dodatkowe i tak wszystko w kółko ,to dopiero teraz powinien byc w wigorze a tu klapa no cóż pewnie jak urodze wróci moj zapał do wszystkiego

Betka i mnie kluja no, ale pewnie dlatego ze rosną. Ja w nowym biurze i juz polowa stresu za mną ufff. W dlugi weekend jedziemy nad morze to wypoczne. Kolezanka.kupila.mi tą poduszkę dla ciężarnej i wiecie co ? Toż to wybawienie jest ! Kręgosłup nie boli, spie jak zabita i jaka wygoda! Myslalam, ze to przereklamowane, ale doprawdy cuuudo !!

Wiktorka, a dałabyś linka którą poduszkę kupiłaś?? Bo ja mam zamiar ale tyle różnych jest i nie wiem, ktora najlepsza...

Ewelinka dostałam w prezencie od znajomych. Ona jest taka duża jakby owalna i ma materacyk pod spod zeby mozna bylo później dzidzie polozyc

Just oczywiście ze tak ale zawsze trzeba to skonsultować. Ja nawet nie wiedziałam a miałam zbyt napięta macice i musiałam brać leki.
Czasem tez ruchy dziecka powodują identyczne uczucie co stawiająca sie macica.

Emanuella mój puls tez świruje w ciazy

Betkaa piersi sie przygotowują, kanaliki napełniają :)

Świstak trzymam kciuki:)
Tez tak mam przed wizyta.
Ostatnio zapomniałam Jagę z przedszkola odebrać [emoji12]

Ja już żyje jutrzejsza wizyta i szukam czegoś żeby sie zając i żeby dzien zleciał. Przed wizyta mam jeszcze logopedę z bliźniakami i nie wiem jak sie skupie[emoji33]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Miłka ja odkąd kiedyś schudłam mam rozstępy na piersiach teraz żeby nie porobiły mi się większe smaruje takim kremem i trochę tych ciemnych znikło, ale możliwe że coś nowego się tworzy nieładnie to wygląda i to kłucie takie jakby rwało w środku momentami...
Wiktorka to masz pewnie jeszcze fajniejszą tą podusię ja mam w kształt litery C i uwielbiam ją nikoniecznie w nocy ją używam ale w ciągu dnia ciągle - wygoda:)

reklama
Do góry