reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja w piątek miałam 122 i powiedziała mi że za duży. Tylko że szłam na nogach szybko bo burza się zbliżała :)

reklama
Hej dziewczyny:)
wstałam już bo umówiłam się na 10 i jem śniadanko popijając kawką.
Pogoda dziś brzydka wieeeeeeje, jak na uralu:)
Nie wyspałam się dziś, czytałam do północy książkę i o 4 koty mnie obudziły bo głodne i już zasnąć nie mogłam potem o 6 mój do pracy wstawał i już budzik wył...także odeśpię chyba w ciągu dnia.
Najlepiej nie wychodziłabym z domu w taką pogodę, mimo że wczoraj prawie cały dzień nie wychodziłam.
Wczoraj jak się położyłam znów zaczęło mnie kłuć w cyckach takie chwilowe kłucie jakby ktoś szpilki wbijał i puszcza:/ ostatnio często mi się tak dzieje nie wiem dlaczego:/

Hej,

U mnie rano 5 stopni i wieje jak cholera :eek: dzieci poubierałam rano jak bałwany, wiosna jak nie wie co :oo2:

beatka - sprawdź czy Ci się rozstępy na cyckach gdzieś nie robią, mnie tak kłuło jak mi skóra na cyckach pękała :rolleyes2:

reklama
Witajcie od rana chodze zdenwrwowana dzis wizyta o 15.30 choc ruchy małego czuje jestem taka poddenerwowana ,nic mi sie nie chce a dzis tyle do zrobienia mam .Betka mnie tak kuły jak rosły masakra boli ale dobrzecze to chwilowe

Do góry