reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć :-)
Mnie mąż dziś zabrał do naszej ulubionej kawiarni na czekoladę i znowu okazało się, że nie dam rady... jakoś mi słodkie nie smakuje ostatnio.. musiałam kupić sok, żeby choć się trochę pocieszyć :-)
Ogólnie też uznałam, że nie służy mi siedzenie na takim zwykłym krześle tak wiecie sztywno bo później się jakoś dziwnie czuje. Nie, że boli ale jakby bardziej napięty brzuch i jak zjem coś to mi późnej tak w jelitach dziwnie...Ech ech :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, dziewczyny mam do was pytanie dotyczące pulsu. Ciśnienie zawsze miałam niskie wahające się od 90/70 do 120/80, a puls ok 80. Teraz puls min 100. Raz 110, raz 120, a kiedy źle się czułam to 142... Mój lekarz mówi, że to normalne, ale z przykładu z życia - gdy szwagierka miała taki puls lekarz wysyłał ją na dodatkowe badania itd.Jaki wy macie puls? Wiktorka postaraj się nie stresować się tak bardzo :) trzymam kciuki za pomyślna przeprowadzkę. Ostatnio też miałam wrażenie że mniej się rusza...
Tekila ja również stwierdzam, że siedzenie na twardym źle oddziałowuje na mnie ale mnie właśnie boli i brzuszek mocno się napina

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka nie nie w domu. Wlasnie skonczylismy siedzimy w domku. Mam nadzieję, ze ta nerwowka zniknie juz i zacznie sie spokoj.
Justki nospe wez moze ?? Podobno teraz juz czasami moze sie stawiac

Emanualla ja też mam niskie ciśnienie i od pewnego czasu wysoki puls, ponoć naprawdę tak jest i winny jest któryś hormon. Jest to bardzo męczące :-(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wysoki puls w ciąży jest normalny, serce ma do przepompowania więcej krwi. Jeżeli czujecie, że serce szaleje, najlepiej usiąść i uspokoić się.

Natomiast, jeżeli Was to niepokoi pozostaje konsultacja u kardiologa.

reklama
Mi ani przeczucia ani nic się nie sprawdziło:) wszystko na odwrót
a pulsu nie mierzyłam ale ostatnio często mi tak szybko serce bije..:/

Do góry