reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Beatka dlatego zdecydowalismy sie na rodzenstwo dla corki zeby nie była sama ,ja i maz mamy rodzenstwo i niewyobrazamy sobie zeby nasze było tego pozbawione moze nie jestesmy bogaci ale od 10 do 10 starcza a najwazniejsze jest szacunek i miłosc do siebie i rodziny a to ze niebeda miec wszystkiego oryginalnego chodzi o ciuchy ale beda miec nowe i czyste beda zadbane i pojedzone

reklama
swistak mądrze napisane!:) ja jeszcze nie wiem narazie jestem na nie z tym rodzeństwem dla mojej dzidzi ale zobaczymy...

Agica moja też możliwe, że dopiero ją zobaczę w październiku bo mówiła ze pomóc przyjedzie:) także dodatkowa siła robocza będzie hehe:)

Dzien dobry
Wstałam z bólem głowy ale przynajmniej pogoda ładna :)

Agnieszka tez mi sie zdarzało w nocy wstawać w poprzedniej ciazy[emoji12]
Zdrówka
Dlatego my wszędzie po świecie tukany sie razem:)

Aria dlaczego wróciłaś?

Milka ale fajnie :)

Co do naszych rodzin to tak naprawdę mamy tylko nasza mąka rodzinkę.
Z siostra sie nie odzywamy, z ojcem pokłóciłam sie 14 lat temu, M rodzice nie żyją. Reszta rodziny to jak coś chce to zadzwoni. Właściwie nie żałujemy i dobrze nam tak jak jest.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Że względu na młodego. .. nie chciał tam być i ość do szkoły nie mógł się dostosować i dzieci były podłe dużo gadania. Dla niego wróciliśmy ... a tż wróci jak się wybudujemy

1463044963-mcra1e.jpeg

Tak moje dziecię właśnie usnęło [emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry