reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
coś mi się dzieje z kompem albo z tą stroną wyżej zamiast swoich postów taką wielką tabelę z jakimiś błędami widzę:/

ja wróciłam od dermatologa i zapisała mi neomycinum taki spray na zakażenia bakteryjne czytam teraz w necie ze w okresie ciąży skonsultować z lekarzem itd to mam nadzieję, że jeśli ona jest lekarzem nie przepisałaby mi gdybym nie mogła...kurde

A ja sobie wykrakalam, tak mnie popołudniu wzięło ze zadzwoniłam do położnej i kazała mi przyjechać, nie podoba jej się położenie niby coś za nisko, dala mi no-spe i magnelle. Jakby się coś gorzej działo to mam na szpital jechać. Pytałam odrazu o kręgosłup kazała znaleźć terapeute czy jak tam oni się zwą i podobno naklejaja plastry które usmierzaja ból. Ja 5 lat w Rossmannie wiec odzwigalam się i odzywał mi się często. Teraz mam takie dni, ze nie mogę na lewą nogę stanąć... Także doradzila na masaże się zapisać ma ulżyć :/ i... Sama w końcu :) mówi o! To na antygeny d wypiszemy i badania :) hmm.. To tyle :)

Betka ja z tych co ufaja lekarzom to bym używała. Moj poszedl auto moje sprzedac smutno mi, ale jest za male żeby dziecko tam wpakowac :(

Pola biedna, ale przy takim trybie pracy to nie dziwota. Mmie dzis znow cos ciagnie dzis pachwiny już na prawdę panikuje, dobrze ze jurro ide do lekarza

Wiecie co i tak jest moim zdanien lepszy taki okres jak my mamy bo ubierzesz cos przewiewnego lekkiego i lecisz nawet nad wodę a w taka jesien zimę ubierac sie grubo swetry kurtki to masakra jeszcze pewnie bym mało z domu wychodzila a teraz jest okazja sie wystawic na swieże powietrze zjesc dobre owoce...tak sobie wmawiam ale tez waga mnie przeraza nigdy powyzej 70 kg nie wazylam a juz delikatnie przekroczylam:/
P
Chyba babki w ciąży mają inne krążenie, bo ja okres ciąży(rodziłam w zimie) i karmienia chodziłam prawie w krótkim rekawku przez trzy zimy. Kupiłam sobie puchówke, ale z niej nie skorzystałam.
Bałabym się rodzic w kwietniu, różne chorobstwa i w maju, przeciągów i noworodka przewianego , ale mogę się mylić bo nie mam doświadczenia.

Pola 1990 witaj jak ostatnio weszlam na wage to zalamka nie wiem kiedy i kolejne 1,5 na plusie. A co do kręgosłupa to wiem coś o tym ja już 7 lat w marketach pracuje

ktoś pisal o tabelce mi też coś wyskakuje.

Nie odzywałam się bo mieliśmy intensywny weekend. Niedziela w Leśnym Parku niespodzianek w Ustroniu.

reklama
Do góry