Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Tekila to daj znac jesli twoje bedzie mozna używac! Świstak zdrowka dla córy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo..a myślałam, że to tylko u mnie ten problem A to coś z BB nie tak uff..coś mi się dzieje z kompem albo z tą stroną wyżej zamiast swoich postów taką wielką tabelę z jakimiś błędami widzę:/
PWiecie co i tak jest moim zdanien lepszy taki okres jak my mamy bo ubierzesz cos przewiewnego lekkiego i lecisz nawet nad wodę a w taka jesien zimę ubierac sie grubo swetry kurtki to masakra jeszcze pewnie bym mało z domu wychodzila a teraz jest okazja sie wystawic na swieże powietrze zjesc dobre owoce...tak sobie wmawiam ale tez waga mnie przeraza nigdy powyzej 70 kg nie wazylam a juz delikatnie przekroczylam:/
Weszlam teraz z tel bo nic nie moge napisac na kompie na forum tez takie cos Ci sie pokazuje?Oooo..a myślałam, że to tylko u mnie ten problem A to coś z BB nie tak uff..