reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
coś mi się dzieje z kompem albo z tą stroną wyżej zamiast swoich postów taką wielką tabelę z jakimiś błędami widzę:/

ja wróciłam od dermatologa i zapisała mi neomycinum taki spray na zakażenia bakteryjne czytam teraz w necie ze w okresie ciąży skonsultować z lekarzem itd to mam nadzieję, że jeśli ona jest lekarzem nie przepisałaby mi gdybym nie mogła...kurde

A ja sobie wykrakalam, tak mnie popołudniu wzięło ze zadzwoniłam do położnej i kazała mi przyjechać, nie podoba jej się położenie niby coś za nisko, dala mi no-spe i magnelle. Jakby się coś gorzej działo to mam na szpital jechać. Pytałam odrazu o kręgosłup kazała znaleźć terapeute czy jak tam oni się zwą i podobno naklejaja plastry które usmierzaja ból. Ja 5 lat w Rossmannie wiec odzwigalam się i odzywał mi się często. Teraz mam takie dni, ze nie mogę na lewą nogę stanąć... Także doradzila na masaże się zapisać ma ulżyć :/ i... Sama w końcu :) mówi o! To na antygeny d wypiszemy i badania :) hmm.. To tyle :)

Betka ja z tych co ufaja lekarzom to bym używała. Moj poszedl auto moje sprzedac smutno mi, ale jest za male żeby dziecko tam wpakowac :(

Pola biedna, ale przy takim trybie pracy to nie dziwota. Mmie dzis znow cos ciagnie dzis pachwiny już na prawdę panikuje, dobrze ze jurro ide do lekarza

Wiecie co i tak jest moim zdanien lepszy taki okres jak my mamy bo ubierzesz cos przewiewnego lekkiego i lecisz nawet nad wodę a w taka jesien zimę ubierac sie grubo swetry kurtki to masakra jeszcze pewnie bym mało z domu wychodzila a teraz jest okazja sie wystawic na swieże powietrze zjesc dobre owoce...tak sobie wmawiam ale tez waga mnie przeraza nigdy powyzej 70 kg nie wazylam a juz delikatnie przekroczylam:/
P
Chyba babki w ciąży mają inne krążenie, bo ja okres ciąży(rodziłam w zimie) i karmienia chodziłam prawie w krótkim rekawku przez trzy zimy. Kupiłam sobie puchówke, ale z niej nie skorzystałam.
Bałabym się rodzic w kwietniu, różne chorobstwa i w maju, przeciągów i noworodka przewianego , ale mogę się mylić bo nie mam doświadczenia.

Pola 1990 witaj jak ostatnio weszlam na wage to zalamka nie wiem kiedy i kolejne 1,5 na plusie. A co do kręgosłupa to wiem coś o tym ja już 7 lat w marketach pracuje

ktoś pisal o tabelce mi też coś wyskakuje.

Nie odzywałam się bo mieliśmy intensywny weekend. Niedziela w Leśnym Parku niespodzianek w Ustroniu.

reklama
Do góry