reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ala nie obrażę się jak mi dasz kilka takich frytek bo też lubię takie najlepsze;) ja dziś robiłam kurczaczka bo w sumie dawno nie jadłam bo mi nie wchodził do tego mizeria:D

reklama
A ja dzis miałam nalesniczki dzieki mojej coruni bo sobie wczoraj zapowiedziała ze dzis mam jej zrobic na obiad mniam

Poziomki współczuje, to moze chłopa i dzieci do pl na tydzien wyślij, odpoczniesz troche:) ja sie tak wymądrzam a sama panikuje jak moje dziecię na wycieczce sie ma, a pół dnia dopiero jej nie ma. Moze na długi spacer ich wyślij i troche poleniuchuj bo chyba rzadko ci sie to zdarza:)

Was tez tak plecy bolą zwlaszcza na dole? Ja niewyrabiam chyba za duzo w ruchu jestem albo niewiem ogarnialam kilka godz dom itd i teraz przed lekarzem chwile polezalam doszlam z takim bolem ze ała:(

O ja też takie kupiłam, muszę sprawdzić co jest na nich napisane...w życiu bym nie wpadła na to, że w ciąży nie można czegoś takiego używać...

Któraś z Was narobiła mi smaka na naleśnik i zaraz idę je robić :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila to moja cora zrobiła ci smakaale niedawno przyszła ze szkoły bolało ucho dałam nurofen a teraz ma goraczke przeczuwam ze bedzie angina a dopiero co niedawno była chora teraz maz prawie wyzdrowiał to teraz mała chora istny szpital w domu masakra

Do góry