reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

I ja jeszcze.nic nie czuje, a to juz 18 tydz czy tam 19:p witam Was kobitki :) ja juz do pracy jade i wiecie co ? Ciesze sie, zmeczylam sie tym wolnym :p u nas pogoda paskudna ciagle pada

reklama
U Nas bylo slonecznie caly czas ale tez juz chcialam zeby minęły te wolne dni..dzis pochodzic po jakis sklepach moge wkoncu isc hehe

Ja nie mam na nic ochoty niechce mi sie nawet na zakupy wychodzić.Paulina przecież nie mogą cię tak zwolnić nawet jesli daja ci tak do podpisania Dyscyplinarka?niezłe musza robic tam przekrety u ciebie w pracy-walcz bo moim zdaniem po twojej stronie jest wygrana.

Powinna z nimi wygrać co za ludzie,nawet mężowi o tym opowiedziałam...
swistak a jak tam domowa kuracja? trochę lepiej się czujesz?:)

Dzisiaj zaczęłam 16 tydzień. To też takie smyrania są, ale pewność mam. Druga ciąża , pewnie temu szybciej.

U mnie leje od wczoraj :/
Koło 13 jadę do pracy , ale do 19 będę siedzieć. Już mam dość tego trybu pracy :/
Wybaczcie marudzenie.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

No i jestem :) Dziewczyny! Byłam tam zestresowana, że ciśnienie 160/95 miałam ;)
Aleeeeeeeeee.... Na 90% mam wymarzoną dziewczynkę [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Nie mogła na 100 powiedzieć bo się strasznie wiercila ale jajców nie było widać a ok 15 min podgladalismy ;) Zdrowa panna ;)
Mój syn oczywiście obrażony i do przedszkola nie chciał iść bo wolał brata ;)
Termin mi się zmienił...
Był na 3 października (ale ze cc to na wrzesień..) a teraz wychodzi ze na 26 września, czyli ok 17 cc będzie...Duuuża dzidzia [emoji2] [emoji2]
Ale jestem dumna :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Świstak biedna, moze mleko z czosnkiem.i miodem ? Aga gratuluje :* ja wizytuje za tydzien, ale nam wszystko jedno czy czlop czy babeczka. Bellina marudz !! Jesli ci to potrzebne od tego tu jestesmy ! Betka ty zakupocholoczko :p
Dziewczyny, ale mi brzuch urosl przez te 4 dni, masakra jakas ! I tesciowa mowi, ze w biedrach sie rozrosłam. Czy po porodzie wrócą do normy, czy juz raczej nie? Chcialabym wrocic do moich szmatek z okresu gdy bylam piekna i.mloda :p

Gratuluje dziewczynki Aga:) macie wybrane imię?
Bellina wybaczamy mi marudzenie bardzo pomaga:)
A ja dzisiaj 17 tydzien zaczynam ale to leci

reklama
Agnieszka zazdroszczę tej dziewczyny :-) :-) też chce córkę :-) :-)
U nas też dziś pada z czego się cieszę bo ładnie działka się podlewa :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry