PerseaNigra
Fanka BB :)
Haha z obzarstwa nie moge pisac. a tak serii to tyle nadajecie ze sie zapetlilam myslowo ;PPersea Ty to tam chyba od rana siedzisz bo tu Cie ani widu ani slychu haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha z obzarstwa nie moge pisac. a tak serii to tyle nadajecie ze sie zapetlilam myslowo ;PPersea Ty to tam chyba od rana siedzisz bo tu Cie ani widu ani slychu haha
Mialam sie nie odzywac ale nie moge tego czytac. Ciaza to nie choroba to dlaczego tyle z nas jest na L4 ? Przeciez to.nie choroba?
Czemu tyle z nas mialo plamienie? Ciaze zagrozona? Czemu tyle poronilo? Przeciez to nie choroba!!
Skoro to bie choroba to czemu nie dzwigamy ciezarow? Nie przemeczamy sie? Czemu nie robimy w polu? Jak nasze babcie ktore w tym polu rodzily I robily dalej? Czemu bo jest inne srodowisko, inna zywnosc I jestesmy slabsz
Ale ciaza to nie choroba.
Mowie tylko swoje zdanie na ten.temat.
Co do misia szumisia ja jestem na.nie. po co odrazu uczyc dziecko zasypiania przy czyms a nie samemu? Ten mis sie kiedys rozwali I ci wtedy ?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Paulina tez jestem tego zdania, dla mnie tez ciaza to nie choroba pod warunkiem, ze wszystko jest ok nie ma co przesadzac i sie nad sobą litowac skoro człowiek czuje sie doborze i lekarz stwierdza, że wszystko jest ok