reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Paulina nie widzialam tego w postach.
Akurat Papcia nacierpiala sie chyba najbardziej z.nas. zreszta dalej sie zle czuje. I nie dziwie sie ze tak zaragowala.
Kogo jak kogo ale papcie bede bronic wszystkim co sie da.

Ja jestem na nie jesli chodzi o szumisia

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

tak jak wyzej napisane Aga pisala jasno i wyraznie o swoim własnym przypadku i prywatnej rozmowie z mezem. NIkt na nikogo tutaj nie jechał, że lezy w łozku czy na siebie uwaza z takich a nie innych wzgledów.

reklama
Agica a jaką macie rase?? Mowisz ze rzyganie tęcza bylo :D Bidulko wspólczuje sprzatania
i wracaj wracaj do żywych :*

ps. ja nigdy nie jadlam skrzydelek zkfc :/

Wiktorka ja akurat z tych co latwo przechodza ciaze. Jestes na L4? Ja jestem wiec jestem.na chorobowym wiec to choroba amen

Paulina wiec ja to odebralam inaczej I jak zauwazylam.czesc dziewczyn tez

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

A jajestem jak najbardziej za takimi wspomagaczami teraz będę myśleć o tym szumisiu dla synka miałam takiego konika z Fisher price któremu brzuszek się swiecuk i grał różne melodie uspokajace i z tym misoem.mój syn spał spokojnie wszędzie w wózku w aucie w łóżeczku to był jego miś coś dzięki czemu czuł soe bezpiecznje więc nie widzę problemu
Uwaga mój syn ma 4 lata i mamy już chyba 5 tego konika (wiadomo zuzywaly się) i jest super. Do tej pory siw nim bawi czasem przytuli.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ann oczywiscie wkleje przepis okraszony juz zrobionym ciachem :) ja tak samo wczoraj pocisnelam dwa :D :D
co do "pomagaczy" w spaniu to smiejcie sie linczujcie ale moja Julka do tej pory spi z pieluszka :D :D
Oczekuję więc na przepis ;-) dzięki

ps. ja nigdy nie jadlam skrzydelek zkfc :/

Nie zartuj? :p Ja też uwielbiam pikantne wingsy mniam. Jak wybieram ff to KFC na pierwszym miejscu ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry