reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
dzięki dziewczyny ale zapytam na wizycie jeszcze w razie co, swędzi mnie skóra już tak kilka tygodni no i słyszałam o tej brzozie....kurde kiedyś nie miałam takich problemów:/ nagle jakieś alergie mam od kilku lat

:-) dzień dobry wszystkim :-)
Ja dziś trochę dłużej rano byłam w łóżko bo od 2-6 nie spałam:-) więc musiałam sen nadrobić!
Kurczę czekam na ten drugi inny detektor i już jestem zła bo dziwna sprawa. Zamówiłam przez inpost , bo oni dostarczają paczki najszybciej.. we wtorek dziewczyna wysłała mi wiadomość, że kurier odebrał paczkę i jest w drodze, ale od tego dni w ich systemie cały czas jest informacja, że nadawca stworzył tylko etykietkę i tyle.. pisałam do tej dziewczyny twierdzi, że wysłała i dzwoniła do inpost w tej sprawie, że mają błąd na stronie a paczka w drodze... dziś sama tam zadzwoniłam a oni nie widzą tej paczki i nie wiedzą o niej więcej niż ja... więc albo dziewczyna kłamie albo rzeczywiście to błąd... choć w tym samym czasie trzy inne paczki dotarły...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, dawno mnie tutaj nie bylo, ładna pogoda się zrobiła, to ogród mnie pochłonął ;)
W między czasie też miałam robione usg prenatalne, na początku dzidzia była za mała i musiałam przyjsc drugi raz. Udało się w końcu wszystko pomierzyc i jest w normie. Nóżki, rączki itd. też są, także troszkę mi ulżyło. Płci niestety jeszcze nie znam, ale może za 2 tyg. na kolejnej wizycie się uda dojrzeć;)

paulina to Ty nie znasz? no fakt niektóre zupy bądź potrawy są nie wszędzie znane
A wiec gotuję wywar ale bez żadnego mięska tylko lisc laurowy ziele angielskie kostka rosołowa sól pieprz to się zagotuje Ty w międzyczasie mięso mielone doprawiasz to już w zależności od smaku ja nawet wkrajam cebulki i sypnę przyprawą do mielonego możesz wbić jajo i troszkę bułki tartej żeby mięso nie było za klejące formujesz małe klopsiki, włoszczyznę jak wolisz możesz w kostkę ale ja na tarce ścieram, wrzucam klopsiki do wywaru pogotuję trochę potem włoszczyznę no i gotuję później wsypujesz majeranku no i na koniec doprawiasz np octem czym wolisz i możesz zabielić trochę śmietaną.
Aha i ziemniaki też rzecz gustu możesz wkroić z pozostałą włoszczyzną ale ja gotuję osobno wtedy ugniatam je i zalewam zupką z klopsikami:) smacznego hehe, wiadomo każdy robi trochę inaczej ja się tak nauczyłam sama i tak smakuje Nam najlepiej

:-) dzień dobry wszystkim :-)
Ja dziś trochę dłużej rano byłam w łóżko bo od 2-6 nie spałam:-) więc musiałam sen nadrobić!
Kurczę czekam na ten drugi inny detektor i już jestem zła bo dziwna sprawa. Zamówiłam przez inpost , bo oni dostarczają paczki najszybciej.. we wtorek dziewczyna wysłała mi wiadomość, że kurier odebrał paczkę i jest w drodze, ale od tego dni w ich systemie cały czas jest informacja, że nadawca stworzył tylko etykietkę i tyle.. pisałam do tej dziewczyny twierdzi, że wysłała i dzwoniła do inpost w tej sprawie, że mają błąd na stronie a paczka w drodze... dziś sama tam zadzwoniłam a oni nie widzą tej paczki i nie wiedzą o niej więcej niż ja... więc albo dziewczyna kłamie albo rzeczywiście to błąd... choć w tym samym czasie trzy inne paczki dotarły...

tekila spokojnie moja paczka była inpostem listem poleconym nadana we wtorek i dziś z rana już mi przyniosła dziewczyna przesyłkę a zamawiałam buteleczkę i smoczek tej firmy LOVI, którą polecałyście:)
i ja aktualnego statusu przesyłki nie widziałam wczoraj cały dzień a ciągle zaglądałam...ale dotarła

Beatka to mnie trochę pocieszyłaś..:-) choć powinna być już wczoraj...do jutra poczekam ale nie dłużej bo w końcu za coś się płaci :-) tym bardziej, że to co jest w paczce jest dla mnie ważne i tanie nie było...

reklama
a masz nr nadania? ja dzwoniłam ostatnio do inpostu i na infolini powiedzieli mi, że np dzis napewno dotrze bo status przesyłki był zły...może zadzwoń oni do wieczora pracują a paczki wogóle rozwożą do późna

Do góry