ewelinka10425
Fanka BB :)
u mnie już nawet obiad gotowy zostawiam na kilka dni męża samego, więc trzeba go zabezpieczyć jedzonkiem ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
klopsówke? to zupa?? dawaj przepisteż lecę robić uwaga klopsówkę haha;d
:-) dzień dobry wszystkim :-)
Ja dziś trochę dłużej rano byłam w łóżko bo od 2-6 nie spałam:-) więc musiałam sen nadrobić!
Kurczę czekam na ten drugi inny detektor i już jestem zła bo dziwna sprawa. Zamówiłam przez inpost , bo oni dostarczają paczki najszybciej.. we wtorek dziewczyna wysłała mi wiadomość, że kurier odebrał paczkę i jest w drodze, ale od tego dni w ich systemie cały czas jest informacja, że nadawca stworzył tylko etykietkę i tyle.. pisałam do tej dziewczyny twierdzi, że wysłała i dzwoniła do inpost w tej sprawie, że mają błąd na stronie a paczka w drodze... dziś sama tam zadzwoniłam a oni nie widzą tej paczki i nie wiedzą o niej więcej niż ja... więc albo dziewczyna kłamie albo rzeczywiście to błąd... choć w tym samym czasie trzy inne paczki dotarły...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom