reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No właśnie w tym ten problem-oni widzą tylko, że nadawca wydrukował etykietę paczki i nic więcej. Wyjaśniają to już od wczoraj czy mają taką paczkę czy nie..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betka no nie wlasnie pierwszy raz slysze:) musi byc pyszna! ja uwielbiam mielone wkazdej postaci :D

My juz po badaniach prenatalnych. Usg wszystko super. Fasola rozwija sie prawidłowo :) I mimo tego, żena usg wsio bylo ok lekarz i tak kazał pobrac krew. Zryczalam sie jak bóbr na tym usg bo bylismy z córcia i narzeczonym razem :)

teraz ide zjesc obiadek i kawka :)
a u was jak popoludnie mija?

tekila co za burdel mają tam co... a Ty zapłaciłaś i się teraz martw:/bez sensu
paulina.zendran to suuper, że z dzidzią wszystko wporządku:) mnie każde usg wzrusza
muszę się gdzieś ruszyć bo szkoda dnia na siedzenie w domu..

tekila, Ty na ten detektor czekasz? Może przyjdzie po porodzie :D
Ja sobie zamówiłam swego czasu na allegro testy owulacyjne. Gdzieś tam drobnym druczkiem napisano, że mają remanent. Testy przyszły oczywiście już po tym jak zaszłam w ciążę. No i dodatkowo dostałam w gratisie 10 ciążowych ;] Mogę oddać w dobre ręce, jeśli ktoś chce przygarnąć :D

No właśnie czekam na ten detektor :-( nie ukrywam, że im bliżej wizyty tym bardziej się boję dlatego bardzo bym chciała mieć go już :-( od poniedziałku na niego czekam, zła jestem!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie pisałam, ale wczoraj też byłam na wizycie. Oczywiscie jak to u mnie bez USG... Jak powiedziałam doktorkowi, że może bym sobie zrobiła jakoś teraz to zapytał : a po co pani to usg. No to już nie nalegalam... Powiedział że połówkowe może być najwcześniej za 2 tyg. ale najlepiej za 4. Dobrze że słyszałam chociaż serduszko, chociaż tak cichutko było słychać, że nie dziwię się Wam jeśli nie moglyscie znaleźć tentna same;)

reklama
Paulina, chodzę właśnie prywatnie w luxmedzie i to za USG płacę oddzielnie 100zl, także zdziwiłam się że on chce zrobić te 3 USG i tyle... Planuje rodzić w tym szpitalu, w którym on jest zatrudniony, na jaczewskiego w Lublinie.

Do góry