reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
witam z rana:) Ja juzn w pracy:) 4.30 oczywiscie spacerek z pieskiem zaliczony:) badania mamy w piatek juz nie moge sie doczekac chociaz oczywiscie jak zawsze sie denerwuje ... licze bardzo ze pokaze co tam ma miedzy nogami:) 3 dzien bede miec gosci moj czterolatek tak swietuje urodziny:) zaczynam sie lepiej czuc z czego bardzo sie ciesze:)

dziewczyny mam wrazenie ze biust mi wybuchnie poprostu nie daje rady juz :(( oby nerwy nie wrocily wybuchy placzu itp...

Dzień dobry.
Joani u mnie na pierwszym USG dziecko było około 5 dni mniejsze, a teraz tyle większe, także ciężko wyczuć.

Kamla a który tydzień u Ciebie? bo u mnie zaczął się 14 a biust to jakaś masakra, jeszcze trochę a pęknie ;)

13 tydzień....a najlepsze jest to że w pierwszej ciąży Wogole nie odczuwalam piersi zresztą raczej nic brzuszek zaczął wychodzić pod koniec 5 miesiąca był taki jak jest teraz:) martwię się ze będę Wielka jak niewiem :)

Dziewczyny ja mam takie dni smutku, w dzień, w który powinna wystąpić @ :) wczoraj płakałam sobie bez powodu, dzisiaj mi się śmiać z tego chce. Jeśli chodzi o nerwy to jak mnie coś zaczyna irytować to sobie myślę, że szkodzę maleństwu i się uspokajałam.

Nadrobiłam Was dzisiaj, bo od czwartku byłam zabiegana. Wróciły mi siły, odeszła bezsenność, chce się żyć! Pisałyście o kremach, ja zaczęłam stosować Elancyl, sporo się naczytałam i ponoć jest super! Jeśli chodzi o antyperspiranty to Vichy zielony używam od lat i mogę polecić z czystym sumieniem.

Witam nowe Mamusie! Cieszę się, że mamy tej naszej "rodzinie" bliźnięta :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

13 tydzień....a najlepsze jest to że w pierwszej ciąży Wogole nie odczuwalam piersi zresztą raczej nic brzuszek zaczął wychodzić pod koniec 5 miesiąca był taki jak jest teraz:) martwię się ze będę Wielka jak niewiem :)

Podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Moja znajoma juz w 3 miesiącu miała taki jak w poprzedniej ciąży w 5! Ale pózniej rósł jej wolniej i teraz koniec 8 miesiąca i wyglada ok, a zapowiadało katastrofę ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

nitka u mnie to się nie sprawdza, bo brzuch rośnie w identycznym tempie jak w 1 ciąży :)
joani, betka moja sąsiadka w 6 miesiącu ciąży nadal biega i robi po 10 km, ja nie wiem jak ona to robi! U mnie też lenistwo, lenistwo....jak poza ciążą jestem bardzo aktywna tak w ciąży mam czas na relaks i spacerki :)

Dziewczyny, muszę Wam sprzedać film, który wczoraj oglądałam.
Szukałam ambitniejszego kina i koleżanka poleciła mi dramat psychologiczny "Dziewczyna z portretu".
Film mnie rozłożył na łopatki, historia na faktach o małżeństwie malarzy, w którym mężczyzna przeistacza się w kobietę. Jego żona kocha go bezgranicznie i towarzyszy mu do końca.
Płakałam jak bóbr na końcu, film dostał mega dużo nagród za najlepsze role pierwszoplanowe i drugoplanowe, w tym Oscara.
Jak ktoś ma ochotę na trudny i wzruszający film, serdecznie polecam!!!
Link do: Dziewczyna z portretu - zwiastun - nr 1 (polski) - Filmweb

Ha ha zrobiłam ten test z sody ;) nie wierzę w takie rzeczy CHYBA:) Ale ciekawość :) filmy uwielbiam filmy oglądać i książki czytać gdyby tylko czas na to pozwalał....

reklama
Do góry