reklama
Tola81
Fanka BB :)
Madziula dziękuję.
Ann_ tak mam że mi się ciepło na policzkach pojawia jak wszystkie co innego używacie, jeszcze Poziomki że mną trzyma :-)
Ann_ tak mam że mi się ciepło na policzkach pojawia jak wszystkie co innego używacie, jeszcze Poziomki że mną trzyma :-)
witam z rana Ja juzn w pracy 4.30 oczywiscie spacerek z pieskiem zaliczony badania mamy w piatek juz nie moge sie doczekac chociaz oczywiscie jak zawsze sie denerwuje ... licze bardzo ze pokaze co tam ma miedzy nogami 3 dzien bede miec gosci moj czterolatek tak swietuje urodziny zaczynam sie lepiej czuc z czego bardzo sie ciesze
dziewczyny mam wrazenie ze biust mi wybuchnie poprostu nie daje rady juz ( oby nerwy nie wrocily wybuchy placzu itp...
dziewczyny mam wrazenie ze biust mi wybuchnie poprostu nie daje rady juz ( oby nerwy nie wrocily wybuchy placzu itp...
nitka32
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja mam takie dni smutku, w dzień, w który powinna wystąpić @ wczoraj płakałam sobie bez powodu, dzisiaj mi się śmiać z tego chce. Jeśli chodzi o nerwy to jak mnie coś zaczyna irytować to sobie myślę, że szkodzę maleństwu i się uspokajałam.
Nadrobiłam Was dzisiaj, bo od czwartku byłam zabiegana. Wróciły mi siły, odeszła bezsenność, chce się żyć! Pisałyście o kremach, ja zaczęłam stosować Elancyl, sporo się naczytałam i ponoć jest super! Jeśli chodzi o antyperspiranty to Vichy zielony używam od lat i mogę polecić z czystym sumieniem.
Witam nowe Mamusie! Cieszę się, że mamy tej naszej "rodzinie" bliźnięta
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Nadrobiłam Was dzisiaj, bo od czwartku byłam zabiegana. Wróciły mi siły, odeszła bezsenność, chce się żyć! Pisałyście o kremach, ja zaczęłam stosować Elancyl, sporo się naczytałam i ponoć jest super! Jeśli chodzi o antyperspiranty to Vichy zielony używam od lat i mogę polecić z czystym sumieniem.
Witam nowe Mamusie! Cieszę się, że mamy tej naszej "rodzinie" bliźnięta
nitka32
Zaciekawiona BB
13 tydzień....a najlepsze jest to że w pierwszej ciąży Wogole nie odczuwalam piersi zresztą raczej nic brzuszek zaczął wychodzić pod koniec 5 miesiąca był taki jak jest teraz martwię się ze będę Wielka jak niewiem
Podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Moja znajoma juz w 3 miesiącu miała taki jak w poprzedniej ciąży w 5! Ale pózniej rósł jej wolniej i teraz koniec 8 miesiąca i wyglada ok, a zapowiadało katastrofę
larkaa
Fanka BB :)
nitka u mnie to się nie sprawdza, bo brzuch rośnie w identycznym tempie jak w 1 ciąży
joani, betka moja sąsiadka w 6 miesiącu ciąży nadal biega i robi po 10 km, ja nie wiem jak ona to robi! U mnie też lenistwo, lenistwo....jak poza ciążą jestem bardzo aktywna tak w ciąży mam czas na relaks i spacerki
Dziewczyny, muszę Wam sprzedać film, który wczoraj oglądałam.
Szukałam ambitniejszego kina i koleżanka poleciła mi dramat psychologiczny "Dziewczyna z portretu".
Film mnie rozłożył na łopatki, historia na faktach o małżeństwie malarzy, w którym mężczyzna przeistacza się w kobietę. Jego żona kocha go bezgranicznie i towarzyszy mu do końca.
Płakałam jak bóbr na końcu, film dostał mega dużo nagród za najlepsze role pierwszoplanowe i drugoplanowe, w tym Oscara.
Jak ktoś ma ochotę na trudny i wzruszający film, serdecznie polecam!!!
Link do: Dziewczyna z portretu - zwiastun - nr 1 (polski) - Filmweb
joani, betka moja sąsiadka w 6 miesiącu ciąży nadal biega i robi po 10 km, ja nie wiem jak ona to robi! U mnie też lenistwo, lenistwo....jak poza ciążą jestem bardzo aktywna tak w ciąży mam czas na relaks i spacerki
Dziewczyny, muszę Wam sprzedać film, który wczoraj oglądałam.
Szukałam ambitniejszego kina i koleżanka poleciła mi dramat psychologiczny "Dziewczyna z portretu".
Film mnie rozłożył na łopatki, historia na faktach o małżeństwie malarzy, w którym mężczyzna przeistacza się w kobietę. Jego żona kocha go bezgranicznie i towarzyszy mu do końca.
Płakałam jak bóbr na końcu, film dostał mega dużo nagród za najlepsze role pierwszoplanowe i drugoplanowe, w tym Oscara.
Jak ktoś ma ochotę na trudny i wzruszający film, serdecznie polecam!!!
Link do: Dziewczyna z portretu - zwiastun - nr 1 (polski) - Filmweb
reklama