reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja uzywam caly czas pampersow ale wazne sa tez chusteczki. I tu rowniez uzywalam pampersowych ale nie podobalo mi sie to ze sa takie bardzo mokre, zimne. Na dodatek bardzo latwo sie wyciaga kilka na raz i przez to duzo sie marnuje. Kupilam teraz babydream i muszw przyznac ze nie ma tych minusow. Nie wiem jak z uczulaniem bo moje dziecko jest starsze i uzywam dopiero pierwsza paczke ale przy nastepnym wyprobuje napewno.

Chusteczki polecam fiti w biedronki albo te z netto nie pamietam teraz nazwy
Dino chyba. I sa najbardziej polecane.przez sroke

A ja chusteczki z nivei dla mnie idealne nie za mokre nie za suche
A u nas kompy wlaczone i mam tam jakies ulubione programy ogl na ipli albo tvn player :)

Dzieki wszystkim za podpowiedzi w temacie pieluch. Widze ze Pampers bialy i zielony jednak rządzi na poczatku wiec chyba na te sie zdecyduje, ale tak jak mowicie tylko małe paczki na początek by zobaczyc jak zareaguje.
Mnie wczoraj gin zmartwil ze bede prawdopodobnie musiala karmic z butli wiec czeka mnie jeszcze przeprawa czym karmić. Ech dobrze ze jeszcze tyle czasu przede mną. Dam moze rade to ogarnąć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzałam. ... ale się splakalam ze wzruszenia.... :)

Jeśli o chusteczki chodzi to z młodym używałam właśnie Nivea ... ale lubię też te z biedronki chyba dada także z postaciami z animowkow :D i Johnsona są bardzo dobre te w białym opak ...

@nianiusia mam za duzo zmian torbielowatych w obu piersiach. Liczylismy oboje ze w ciazy sie zmniejszą a tu lipa. Onkolog chcial ciąć ale ja sie postawilam ze najpierw dziecko.

reklama
Marta jesteś bardzo dzielna. Podziwiam i życzę dużo dużo zdrowia dla Was....
Nie chciałabym być na twoim miejscu .... bo nie mam pojęcia co bym zrobiła i co musisz przeżywać... i nie chciałabym wiedzieć .... twoja dzidzia będzie szcześciara :) ma dzielna mamę która ja/jego bardzo kocha :)

Do góry