reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pierwsza ciąża choć zagrożona mogłam.i musiałam góry przenosić wogole czułam się dobrze a teraz od początku masakra :(( martwię się czy wszystko dobrze będzie. Młodego karmiła piersią 14 miesięcy teraz też bym tak chciała :)

@justjestem mi w każdą sobotę nowy tydzień leci ;) na 22 ma termin ... tylko ja patrzę tak jak mi od razu ustaliła nie sugeruje się tym ostatnim usg bo to niemożliwe ... dzidzia pofgonila o 4 dni a to nie możliwe bo wtedy mnie jeszcze u tż nir było ;) no ale te 3 dni później juz byłam :p wiec sugerujemy się pierwszym usg.... bo dzidzia raz wyjdzie starsza raz młodsza. ...

Nie jestem w stanie z Wami tu codziennie siedzieć :(

Dorobiłam sie infekcji pęcherza, jutro idę do lekarza

Nie spodziewałam sie a zaczynaja mi regularnie wpływać zamówienia na torty. Narazie 2-3 tygodniowo ale ja sie z tego bardzo cieszę. Zaczęłam je robic od tak bo ktoś mnie poprosił albo mama miała imprezę.

My mamy Tv podpięty do gry i Kompa wiec czasem jakiś film z neta obejrzymy.

Pieluchy to wiecie jakich używam :)
Chusteczki tylko naturalne, nie wiem czy jest odpowiednik w Pl.

Marta ściskam Cie mocno dzielna mamo:) pozytywne nastawienie to połowa sukcesu

Witajcie Gnidka,Anuszka, Kamilaa

Anuszka jeżeli prowadziłam aktywny tryb życia i nie chcesz z niego rezygnować to ustal z ginekologiem na co możesz sobie pozwolić. Twoje ciało jest przyzwyczajone do aktywności:)

Gnidka ja swoje bliźniaki czułam w 12tc:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ostatnia edycja:
POMOŻCIE MI !!!!!
Co na uspokojenie moge brać co jest skuteczne? Bo nie wytrzymie zaraz :( strasznie jestem ''agresywna'' szybko się denerwuję, wybucham złością,, pomocy :( w środe dopiero do gina to sie zapytam

reklama
Z aktywności to codziennie rower . dojezdzam do pracy :) Na uspokojenie to i mi by sie cos przydalo bo same nerwy ostatnio .... wybucham chociaz bardzo sie staram tego nie robic:(

Do góry