reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pierwsza ciąża choć zagrożona mogłam.i musiałam góry przenosić wogole czułam się dobrze a teraz od początku masakra :(( martwię się czy wszystko dobrze będzie. Młodego karmiła piersią 14 miesięcy teraz też bym tak chciała :)

@justjestem mi w każdą sobotę nowy tydzień leci ;) na 22 ma termin ... tylko ja patrzę tak jak mi od razu ustaliła nie sugeruje się tym ostatnim usg bo to niemożliwe ... dzidzia pofgonila o 4 dni a to nie możliwe bo wtedy mnie jeszcze u tż nir było ;) no ale te 3 dni później juz byłam :p wiec sugerujemy się pierwszym usg.... bo dzidzia raz wyjdzie starsza raz młodsza. ...

Nie jestem w stanie z Wami tu codziennie siedzieć :(

Dorobiłam sie infekcji pęcherza, jutro idę do lekarza

Nie spodziewałam sie a zaczynaja mi regularnie wpływać zamówienia na torty. Narazie 2-3 tygodniowo ale ja sie z tego bardzo cieszę. Zaczęłam je robic od tak bo ktoś mnie poprosił albo mama miała imprezę.

My mamy Tv podpięty do gry i Kompa wiec czasem jakiś film z neta obejrzymy.

Pieluchy to wiecie jakich używam :)
Chusteczki tylko naturalne, nie wiem czy jest odpowiednik w Pl.

Marta ściskam Cie mocno dzielna mamo:) pozytywne nastawienie to połowa sukcesu

Witajcie Gnidka,Anuszka, Kamilaa

Anuszka jeżeli prowadziłam aktywny tryb życia i nie chcesz z niego rezygnować to ustal z ginekologiem na co możesz sobie pozwolić. Twoje ciało jest przyzwyczajone do aktywności:)

Gnidka ja swoje bliźniaki czułam w 12tc:)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ostatnia edycja:
POMOŻCIE MI !!!!!
Co na uspokojenie moge brać co jest skuteczne? Bo nie wytrzymie zaraz :( strasznie jestem ''agresywna'' szybko się denerwuję, wybucham złością,, pomocy :( w środe dopiero do gina to sie zapytam

reklama
Z aktywności to codziennie rower . dojezdzam do pracy :) Na uspokojenie to i mi by sie cos przydalo bo same nerwy ostatnio .... wybucham chociaz bardzo sie staram tego nie robic:(

Do góry