reklama
Tak nie do konca znam temat. Znajoma znajomego tez miala zmiany ktore wykryli chwile przed pozytywnym testem ciazowym i byla chwila grozy ale do porodu wstrzymala sie z wycieciem guzkow,ktore na szczescie okazaly sie nie grozne. U Ciebie pewnie tez bedzie wszystko dobrze
Ja to juz myslalam, ze lekarzowi chodzi o np wklesłe sutki.jak ja slyszę te teorie to az sie we mnie gotuje.
Ja to juz myslalam, ze lekarzowi chodzi o np wklesłe sutki.jak ja slyszę te teorie to az sie we mnie gotuje.
Dziewczyny zarejestrowałam się właśnie w bebiprogram do 30 dni od rejestracji dostajesz paczkę z kocykiem sensorycznym. .. książeczka mi z poradami... po porodzie jak dzidzia skończy pół roku kolejna z próbami mm i czyms jeszcze ... szybko mnie skleroza dopadła :/
poziomki
mama 00 08 11 13 15
A Wy co Laski spać nie możecie ?
Fajny filmik ale szkoda ze nie pokazali naturalnego porodu i wszystkich procesów zachodzących w tym czasie.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Fajny filmik ale szkoda ze nie pokazali naturalnego porodu i wszystkich procesów zachodzących w tym czasie.
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
anieok
Fanka BB :)
Madziorek my tez telewizji nie mamy mamy telewizor podlaczony do xboxa za telewizja nie tesknimy wcale.
Co do pieluch u na rzadza pampersy.
Dady uzywalismy z Michalem ale mam wrazrnie ze byly wtedy duzo lepszej jakosci. Teraz raz na probe kupilismy i więcej chyba nie bedziemy probowac.
Marta podziwiam. Odważna kobieta jestes.
Co do pieluch u na rzadza pampersy.
Dady uzywalismy z Michalem ale mam wrazrnie ze byly wtedy duzo lepszej jakosci. Teraz raz na probe kupilismy i więcej chyba nie bedziemy probowac.
Marta podziwiam. Odważna kobieta jestes.
Hej Witam Was dziewczyny wkoncu mam odwagę zapytać czy moge dołaczyc? czytam prawie od samego poczatku odkad dowiedzialam sie ze zostane mama po raz drugi) mam synka 4 letniego a teraz jestem w 13 tyg. pierwsza ciaza zagrozona od samego poczatku od 5 tygodnia dlatego teraz cały czas strach... pierwsze dziecko wychowywalam sama i od pocztku ciazy bylismy we dwoje teraz jest inaczej badania 15 juz nie moge sie doczekac choc przed kazdym stres osiaga najwyzszy poziom
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
reklama