reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Cherry też mam problem z ogarnieciem wątków. W pracy podczytuje w miare mozliwosci, ale z odpisywanien juz ciężko a w domu musze potem wracać sie z postami bo nie pamietam juz co kto pisał.

Dodatkowo szczepilam tylko na meningokoki.

Mimo wszystko bałam sie szczepic na MMR, w koncu zaszczepilam, ale z opoznieniem. Szczepionki to rzeczywiscie ciężki temat i lepiej sie nie rozwijać ;-)

reklama
Strasznie mi dzisjaj cuda sie z apka dzieja. Musze Przez przegladarke pisac.

Moj Mlody mial problem z asymetria i napieciem. Szybko to wyrechabilitowalismy, ale teraz w wieku przedszkolnym wyszly mu zaburzenia integracji sensorycznej i babeczka mowi ze jest to powiązane. Generalnie jako przyczyne podawala bardziej zagrozona ciaze, lezaca i nospe w ciazy, bo prawda jest taka ze o skutkach ubocznych nospy i magnezu w ciazy sie nie mowi...

Natomiast MMR Michala nie szczepilam. Przede wszystkim dlatego ze nie moglam wiec nie zastanawialam sie nad plusami i minusami, przy Zosce juz bede musiala.

próbuję kombinuję i ni cholery nie umiem tak wejść . :/ Może mi ktoś podesłać link? Weszłam w to co dostałam na początku i mam tylko tę stronę główną po za tym nic... :/

reklama
Asia wejdz na grupy - tam znajdziesz nasza... wejdz w nia;)

ps. mi też apka świruje wogole postow nie mogłam dodawac:/
ze nie wspomne ze suwak o 4 dni do tyłu...

Do góry