reklama
Liv kurde pomysł meeeega! Aż stwierdziłam ,że ja też tak chcę ;p Ale zrobilibyśmy tylko to dla siebie bo moja mama już wyjechała, tata jakoś mega optymistycznie nie jest nastawiony do ciąży a teściowie mają już jednego wnuka co widać, że ewidentnie im wystarcza. My zawsze jesteśmy na dalszym planie. A mój tata to by chciał żebyśmy my już dom mieli pracę w której będziemy zarabiać po 6 tys. i żebym w końcu mgr zrobiła ale no cóż nauka w naszym kraju jest kosmicznie droga..
Ja zaczynam 12 tydz. czuję się lepiej, choć szybko się męczę. Często muszę odpocząć. Nadal bolą piersi i sporadycznie czuję kłucie w podbrzuszu. Ostatni raz wymiotowałam tydz temu na spacerze z psem Mąż się śmiał, że sąsiedzi będą gadać, że pijana po osiedlu chodzę
Ja zaczynam 12 tydz. czuję się lepiej, choć szybko się męczę. Często muszę odpocząć. Nadal bolą piersi i sporadycznie czuję kłucie w podbrzuszu. Ostatni raz wymiotowałam tydz temu na spacerze z psem Mąż się śmiał, że sąsiedzi będą gadać, że pijana po osiedlu chodzę
papcia
Mamunia Lenuśki
@aria do mnie dzwonila przed chwila kumpela ciezarowka.i tez wlasnie mowila ze ma.jazdy jakies.dzisiaj w głowie jej.sie.kręci słabo robi cos w tym powietrzu dzisiaj wisi
@Asia Ja ostatnio koło.sklepu w.krzakach wymiotowalam dobrze ze bylo ciemno m tez sie śmiał ze ładna opinie sobie sąsiedzi o mnie wyrobią
Błagam.módlcie sie dzis gorliwie za.mnie żeby te zęby przestały mnie boleć
@Asia Ja ostatnio koło.sklepu w.krzakach wymiotowalam dobrze ze bylo ciemno m tez sie śmiał ze ładna opinie sobie sąsiedzi o mnie wyrobią
Błagam.módlcie sie dzis gorliwie za.mnie żeby te zęby przestały mnie boleć
Dziewczyny jak to wygląda z tymi badaniami prenatalymi?
Ja mam wizytę dopiero 13.04 i mam nadzieje ze da mi skierowanie na prenatarne .
Tylko będe już 12/133 tyd.z. NIE ZA POZNO ?
A potem co ? ile się czeka a takie badania
Ja mam wizytę dopiero 13.04 i mam nadzieje ze da mi skierowanie na prenatarne .
Tylko będe już 12/133 tyd.z. NIE ZA POZNO ?
A potem co ? ile się czeka a takie badania
Patka ja mam 16.04 wizytę u mojej gin będę wtedy w 13t0d i będę miała te dokładne usg z przeziernoscia i reszta ale nie te takie z oceną ryzyka jak dziewczyny tylko jeśli coś by pokazało nie tak to wtedy mi skierowanie da na cito jak się wyraziła (w moim przypadku do szczecina)
Skierowanie na bezpłatne dostają kobiety po 35 r.ż lub z chorobami dziedziczy mi w rodzinie lub po poronienia ch. Lub jeśli wyjdzie coś nie tak na badaniu u gin ... w innym przypadku musisz się sama umawiać i sama zapłacić.
Skierowanie na bezpłatne dostają kobiety po 35 r.ż lub z chorobami dziedziczy mi w rodzinie lub po poronienia ch. Lub jeśli wyjdzie coś nie tak na badaniu u gin ... w innym przypadku musisz się sama umawiać i sama zapłacić.
Rybki
Trzecia Rybka
@luckychoice tak, Kreatywny Kącik też mój.
U mnie mdłości praktycznie minęły. Zle się czuję jak mam dłuższą przerwę w jedzeniu. Ból piersi minimalny został ale mam olbrzymią ulgę. Senność za to masakryczna.
Prenatalne mam już w piątek. Muszę sprawdzić jak tam dostać się bo nie moje rewiry.
U mnie mdłości praktycznie minęły. Zle się czuję jak mam dłuższą przerwę w jedzeniu. Ból piersi minimalny został ale mam olbrzymią ulgę. Senność za to masakryczna.
Prenatalne mam już w piątek. Muszę sprawdzić jak tam dostać się bo nie moje rewiry.
reklama
ruda1991
Fanka BB :)
Nevka tule mocno
Wygralam udzial w kampani kawy nescafe 3 w 1 :-)
doszly mi dwie paczuszki z ali :-)
Szczesliwy dzien :-)
A I zamiast przytyc w ciazy po swietach schudlam 1 kg :-)
Jestem.po wizycie. Opisalam na odpowiednim watku
Wygralam udzial w kampani kawy nescafe 3 w 1 :-)
doszly mi dwie paczuszki z ali :-)
Szczesliwy dzien :-)
A I zamiast przytyc w ciazy po swietach schudlam 1 kg :-)
Jestem.po wizycie. Opisalam na odpowiednim watku
Ostatnia edycja: