reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witam po malej przerwie :) Bylam obzarta i zmeczona i musialam dojsc do siebie :p Troszke podczytalam i naszczecie zadnych zlych wiadomosci sie nie doczytalam:) Natomiast wpadlismy z R. na genialny pomysl w swieta apropo poznania plci naszego dziecka. Poniewaz w maju jedziemy do PL postanowilismy, ze razem z moimi rodzicami zrobimy gender reveal :) Tylko, ze jak bedzie na usg to niech nam polozna nie mowi, tylko napisze na kartce i wsadzi do koperty. Koperte damy pani, ktora robi torty i niech bedzie w srodku rozowy albo niebieski w zaleznosci co w kopercie jest :) Wiec my tez sie dowiemy dopiero przy pokrojeniu :)
eba7a2ca0ac8569c9dfa9e21e3cedf67.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ostatnio polozna powiedziala, ze na 60-70% moze mi powiedziec, ale nie chcialam :)

Dziewczyny a jak u Was z mdlosciami ? Przeszły już ?
U mnie nadal są.. Wczoraj jak nigdy po 21 przytulałam się z kibelkiem. A dziś z rana powtórka :oo:I tak codziennie..
Połasiłam się na M&M'sy i znów kwiczę:baffled: Mam nadzieję, że szybkie mycie zębów + kanapka z chrzanem nie pozwolą mi na kolejne wymioty:rolleyes2:
@Liv_NL super pomysł :) Fajnie, że znów jesteś ;)

Taka_ja, dzieki:)
Oj dziewczyny, ale macie z tymi kibelkami :( Ja co prawda nie wymiotowalam, ale mulilo mnie tak, ze czasem modlilam sie zeby to wydalic. Teraz muli mnie mniej : najczesciej rano i jak sie robie glodna. A jesc mi sie chce od pocztku, az wstyd jak zre :/

Która to pisała ze jej słabo? ?? Ja dziś już nie wyrabiam ... po południu najpierw rumieńców na polikach później się biała zrobiłam ... słabo mi, głowa boli i muli :( nie Wien czy to przez ta pogode bo taka zmienna czy co.... a już myślałam że tylko z cyckami będę się męczyć ;) q tu doszły nowe... I jeszcze pd kilku dni bardziej mnie brzuch pobolewa no ale to raczej normalne jak się tam rozpycha i rośnie macica.

reklama
Ala u mnie jest różnie- jednej dnia czuje się lepiej od rana i wtedy wieczorem się mecze..albo cały dzień...Ale widzę już poprawę- nie wymiotuję
( poza wczorajszym dniem) od 6 dni :-) :-) Dziś nawet zjadłam coś innego niż przez ostatnie tygodnie... zobaczymy czy to przeżyje :-)
Momentami nawet odzyskuje energię ( na 10 minut kiedy planuję co zaraz zrobię a później energia mija he he)

Do góry