A czemu cie nie chcą przyjąć?Persea chyba ukradne twoj zwyczaj z tymi gatkami
A ja wlasnie nasłałam na połowe dentystów w miescie myszy (tez zabobon ze nie wolno ciezarnej odmawiac bo myszy naśle)
Nikt mnie niechce przyjąc z bolącą gębą tak tak bo juz mnie nie boli 1 ząb ale pół paszczy ani paracetamol ani wcieranie dentoseptu nie pomaga oszaleje zaraz
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Bo niby miejsca juz nie ma ale mąż mi własnie dryndnał z pracy ze załatwił wizyte i moge jechać parodia wiadomo ze czesto zęby zaczynają boleć znienacka niedosyc ze u denta za wszystko trzeba płacic to jeszcze problem żeby przyjeli. Jak dobrze ze u m w pracy sie duzo ludzi przewija i czasem takie znajomosci pomagają.
M
MartaDiabłaWarta
Gość
@papciarkowa a czy nie jest tak ze z bólem zęba to każdy dentysta i to bez kolejki musi przyjąć? u mojego dentysty tak jest na 100%
No nie moge ale sie usmialam z niektorych przesądow. Haha. Ja nie wierze w takie rzeczy ani troche. Malo tego, w mojej drugiej ciazy zmarl mi dziadek i nie wyobrazalabym sobie nie isc na jego pogrzeb. Na cmentarz chodze co ok 2 tygodnie. Tez w poprzednich ciazach sie nasluchalam roznych mniej lub bardziej smiesznych rzeczy i zauwazylam, ze to przewaznie starsi ludzie wymyslają. Kokardke akurat u pierwszego dziecka mialam w wozku z medalikiem ale drugiemu nie zdazylam powiesic a juz wyrosl z gondoli ;p
Nevka
Fanka BB :)
Hejo . Ale Wam zazdroszcze dziewczyny... ze juz tyle tygodni za Wami
Niestety ja dopiero jutro mam badanie po zabiegu... zobaczymy czy mi da zielone światełko czy nie...
przepraszam ze pytam ale... Ann po jakim czasie od poronienia zaszłaś w ciaze?
Lekarz mi kazał po 3 miesiącach.... a ja już bym chciała od Maja powoli chociaż mąż nie chce słyszeć o dziecku... często płacze pod ukryciem... niestety ale On tego ze mną tak nie przeżył jak Ja sama...
Niestety ja dopiero jutro mam badanie po zabiegu... zobaczymy czy mi da zielone światełko czy nie...
przepraszam ze pytam ale... Ann po jakim czasie od poronienia zaszłaś w ciaze?
Lekarz mi kazał po 3 miesiącach.... a ja już bym chciała od Maja powoli chociaż mąż nie chce słyszeć o dziecku... często płacze pod ukryciem... niestety ale On tego ze mną tak nie przeżył jak Ja sama...
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Hej Nevka .bardzo Ci wspolczuje .ale zobaczysz jeszcze bedziesz sie cieszyc .ja po zabiegu zaszlam w ciaze po pol roku tyle lekarz kazal czekac .moja znajoma po trzech miesiacach i bylo dobrze.
M
MartaDiabłaWarta
Gość
reklama
bbubbka
Fanka BB :)
Nevka u mnie lekarz tez kazal 3 miesiace odczekać, niestety u nas za 2 razem tez nie wyszlo ale to ze wzgledu na chorobe o ktorej nie wiedzialam leczenie zajelo pozniej niecały rok i odrazu w pierwszym cyklu starań z a szlam i teraz 13 tydz wiec zachecam cie do poronienia badan bo dzieki nim mozesz sobie zaoszczędzić wielu przykrosci. Powodzenia!