reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Persea chyba ukradne twoj zwyczaj z tymi gatkami
A ja wlasnie nasłałam na połowe dentystów w miescie myszy (tez zabobon ze nie wolno ciezarnej odmawiac bo myszy naśle)
Nikt mnie niechce przyjąc z bolącą gębą tak tak bo juz mnie nie boli 1 ząb ale pół paszczy ani paracetamol ani wcieranie dentoseptu nie pomaga oszaleje zaraz
A czemu cie nie chcą przyjąć?

reklama
Bo niby miejsca juz nie ma ale mąż mi własnie dryndnał z pracy ze załatwił wizyte i moge jechać parodia wiadomo ze czesto zęby zaczynają boleć znienacka niedosyc ze u denta za wszystko trzeba płacic to jeszcze problem żeby przyjeli. Jak dobrze ze u m w pracy sie duzo ludzi przewija i czasem takie znajomosci pomagają.

No nie moge ale sie usmialam z niektorych przesądow. Haha. Ja nie wierze w takie rzeczy ani troche. Malo tego, w mojej drugiej ciazy zmarl mi dziadek i nie wyobrazalabym sobie nie isc na jego pogrzeb. Na cmentarz chodze co ok 2 tygodnie. Tez w poprzednich ciazach sie nasluchalam roznych mniej lub bardziej smiesznych rzeczy i zauwazylam, ze to przewaznie starsi ludzie wymyslają. Kokardke akurat u pierwszego dziecka mialam w wozku z medalikiem ale drugiemu nie zdazylam powiesic a juz wyrosl z gondoli ;p

Hejo . Ale Wam zazdroszcze dziewczyny... :( ze juz tyle tygodni za Wami :(
Niestety ja dopiero jutro mam badanie po zabiegu... zobaczymy czy mi da zielone światełko czy nie... :(
przepraszam ze pytam ale... Ann po jakim czasie od poronienia zaszłaś w ciaze?
Lekarz mi kazał po 3 miesiącach.... a ja już bym chciała od Maja powoli :( chociaż mąż nie chce słyszeć o dziecku... :( często płacze pod ukryciem... :( niestety ale On tego ze mną tak nie przeżył jak Ja sama... :(

@Nevka trzymaj się kochana! :* Z tego co wiem i czytałam to najbezpieczniej poczekać co najmniej 3 miesiące. Moja szwagierka straciła malucha w 8 tyg i nasz lekarz jej tak zalecił.
Ja bym poczekała. :*

Hej Nevka .bardzo Ci wspolczuje .ale zobaczysz jeszcze bedziesz sie cieszyc .ja po zabiegu zaszlam w ciaze po pol roku tyle lekarz kazal czekac .moja znajoma po trzech miesiacach i bylo dobrze.

@Nevka ja też miałam odczekac min 3 cykle. wszystko zależy od dobrze wykonanego zabiegu oczyszczania. Niestety kolejne starania zajely nam rok. Nie ma się co spieszyć skoro mąż na razie nie chce słyszeć o dziecku. Pamiętaj, że on też stracił dziecko i potrzebuje czasu by przeżyć żałobę.

reklama
Nevka u mnie lekarz tez kazal 3 miesiace odczekać, niestety u nas za 2 razem tez nie wyszlo ale to ze wzgledu na chorobe o ktorej nie wiedzialam leczenie zajelo pozniej niecały rok i odrazu w pierwszym cyklu starań z a szlam i teraz 13 tydz wiec zachecam cie do poronienia badan bo dzieki nim mozesz sobie zaoszczędzić wielu przykrosci. Powodzenia!

Do góry