reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej.
Mnie trochę mniej i tak będzie do początku kwietnia okres świąteczny to czas kiedy mam męża w domu mogę się nacieszyć naprzytulac naklocic i wogole tak więc taki rodzinny Czasbwtedy wszelkie telefony tablety laptopy idą w las. Takie nasze widzimisię ;)

Od jutra pichcenie.
U mnie wogole święta to magiczny czas
Każde święta bo ja je dopiero zaczęłam.obchodzić jak za mąż wyszłam mi Rodzice są innej wiary i nigdy świat nie obchodziła więc teraz u mnie święta są z wielką pompa przepychem i tak dalej. Ale muszę nadrobić kilkanaście lat.

Kochane wszystkim gratuluję super wizyt i tego że już wiedzą kto w brzuchu mieszka ja jestem.bardzo bardzo ciekawa czy mam kosmite czy kosmitke. I ogromna nadzieję że się dowiem 6!

U mnie dziś wspaniała pogoda słońce świeci od rana.! mam wielką chęć do przygotowań jak słońce to od razu człowiekowi się bardziej chce.

reklama
Joani Wiktor śpi, a ja się pakuje ale nie mam siły chyba się położę i dokończę później bo już mało zostało.

Izulla witaj, gratuluję fajnie ze się udało :-)

Cherry fajnie ze zaczęłaś celebrować świata.

Ja dziewczyny też przez te kilka dni raczej mniej będę obecna. Wracamy w nocy z poniedziałku na wtorek, wtorek jeszcze wolny więc pewnie od środy już wrócę do systematycznego czytania.

Już teraz życzę wam Błogosławionego przeżywania Zmartwychwstania Pańskiego. Niech będzie to czas dla rodziny i umacniania waszych więzi.

Poziomki plec zaklepana :-)

Załączniki

• 1458835359180.jpg
    1458835359180.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 122
Izulla witaj:)

Ruda śliczne [emoji4]

Wszystkim w podróży życzę spokojnej i szerokiej drogi:)

Dziewczyny robiliście test na płeć z sody?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry