reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Perseanigra ja mam i nie polecam [emoji3][emoji3][emoji3] jak piecze chleb to wole w tradycyjnej formie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@PerseaNigra mam fejsa ale tylko nieliczne grono ma dostęp do moich fotek chociaż ich jest tam mało. Kiedyś Korwin-Piotrowska mówiła właśnie o "żebrolajkach" na fejsie :)

@aria również zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Pamiętam jak do mojego W latałam do Anglii a było to jeszcze jak byliśmy tylko parą. To były bardzo intensywne wyjazdy :)))))

@tekila85 ja dokładnie dzisiaj mam to samo!! Dodatkowo kość ogonowa mnie dzisiaj strasznie boli :(

Pat_ka no każdej musi się kiedyś poprawić. Ja już mam okres nudności za sobą. Na pewno jeszcze mi się zdarzy, ale poranki kiedy wmuszalam z grymasem śniadanie, mam już za sobą ;-)

Persea dla mnie to też bez sensu że zrobili te ikony. Kiedyś było lubię to i dziękuję i było ok

Neilaaa podobno w święta w Polsce bardzo ciepło. Ciekawe czy się sprawdzi. Bardzo bym chciała bo już mam dosyć zimy i chłodu.

Cherry tak pisałaś. Przepraszam. Gafa :-( już zapamiętam.

Persea ja to bym chciała do robienia wędlin domowych :-D

spakowana.... chybva:/ dlatego tego nie lubie... caly czas mam wrażenie, że o czymś zapomnę :/
jak już usiade w domku i bede czekać na Tż-ta to będzie dobrze... a tak cała zestresowana jestem... i nerwowa ... młody mnie dzisiaj na skraj rozpaczy doprowadza... pół podłogi zalepił ciastoliną:/ i jeszcze torby od laptopa nie moge znaleźć :/ ehhh
@PerseaNigra będe do Was zaglądać a jak... przecież inaczej bym nie miała szans Was nadrobić:D

Hej laseczki melduję,że przeczytałam co tu naskrobałyście ,ale nie dam rady odpisać bo już odlatuję..

Tylko tekila mówisz o kłuciu w pochwie? Mnie dziś cały dzień kłuje i wczoraj po 15 też.. :/ tzn z przerwami

Dobranoc

dziękuje :)
wracam w lany poniedziałek... gdyby nie szkoła młodego to dłużej byśmy posiedzieli ale w srode szkola sie zacznie a samoloty mamy piatek i poniedzialek na tej linii

reklama
Aria a następne spotkanie w maju? Tak
A mogę zapytać jak to widzicie kiedy maleństwo się urodzi?

Do góry