reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

@tekila85 ja tak całą poprzednią ciąże miałam teraz nie kłuje

@miętówka witaj

@Cherry90 zazdroszcze ze choc przez chwile miałas taka.kochana tesciowa ja zawsze o takiej marzyłam ale na.marzeniach sie skończyło

Ja standardowo witam sie z mdlosciami i po przytulaniu kibelka ale dziekuje panu.Bogu ze to nie ból brzucha

@aria ja sie chyba tak samk.ciesze na ten twoj wyjazd jak ty i zazdroszcze... tych upojnych nocy co są przed wami

reklama
Kurczę oby to nie było nic złego.. nie jest to w sumie jakiś mega ból tyko kilka razy mnie tam ukuło jakby szpilka..

Nerwy ci tam strzelaja i tyle bez obaw raczej sie do tego przyzwyczaj bo jak sie pojawilo to raczej zostanie

W ciąży to co troche coś tam boli. Wiadomo, ze to moze byc stresujące ale w koncu sie czlowiek przyzwyczaja. Z reszta niedlugo bedziemy czuly ruchy, to juz nie bedzie takiego stresu, bo dzidziuś sam pokaze ze u niego ok.
Aria tez ci zycze owocnego wyjazdu ;)
Bedziesz na odwiedzac przez ten tydzien czy tylko chłopem sie zajmiesz?

Ja się czuję jakby ktoś ze mnie życie wyssał...
Kochana, przybijam z Tobą piąteczkę :oo: Dziś mimo, iż nie wymiotowałam to jestem do d***. Muli, muli, muli.. dopiero popołudniami mogę coś konkretniejszego zjeść, a do południa ratuję się chrupkami kukurydzianymi :tak:Wreszcie je zdobyłam ! :yes:
Wynikiem mojego samopoczucia jest -2 kg, ale nie obawiam się , bo wiem że nadrobię ;)
Miętówka witaj na forum :yes:

Persea, dałam Ci lajka za tego posta o niezwracaniu uwagi na oceny :p Tak przewrotnie :D

Tekila, ja czułam kilka razy kłucie wcześniej, tak gdzieś w 7 czy 8 tygodniu. Przestraszyłam się wtedy, że to może oznaka rozpoczynającej się infekcji, ale na tym się na szczęście skończyło.

Taka_ja, przybij piąteczkę, też się właśnie ratuję chrupkami. Ale widzę, że mąż mi podjadł :)

Ala 0102 moze niech ktos z Toba pojdzie jesli masz taka osobe? Tekila ja co prawda nie mam takich kłuć mnie jajniki czesto kłują czytalam jednak ze kłucia w pochwie sa notmalne i niektore kobiety tak maja taka uroda:-) Witam wszystkie dziewczyny ktorych jeszcze nie przywitałam: -) ja dzis to nawet pod prysznic nie ide nie mam sil a do tego boli mnie zab: -/

Persea, dałam Ci lajka za tego posta o niezwracaniu uwagi na oceny :p Tak przewrotnie
dziekuje to wiele dla mnie znaczy :p

Jeszcze takie sprostowanie. Same oceny nie sa zle bo daja wyraz tego, ze ktos sie zgadza lub nie z nasza wypowiedzią. Ale jak daje lajka po to zeby ktos tez mi dawał to juz jest troche dziwne. No nie wiem czy ktos mnie zrozumiał. W sumie to nie wiem o co mi chodzi :D

reklama
Do góry