reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Heja:) a ja mialam milutki dzionek troche wycieczkowy po 2 mies siedzenia w domu mily wypad i obiadek za miastem . Moja dobra tesciowa postawila hehehe.

Tekila we wtorek mam wizyte to zapytam bo ja mam tak jak lezevw nocy zazwyczaj od kilku dni i tez mnie to troche niepokoi bo wczesniej nic kompletnie nie bolalo ale mysle ze to rozciaganie macicy bo teraz babelek szybko rosnie. Dalej wymiotuje co orawda juz tylko raz na dwa dni blech nienawidze tego za kazdym razem konczy sie lzami bo to jest tskie obrzydliwe i okrppne ze nie wiem...

reklama
Lucky pamietam :-) a jak pisze tylko z tel I nawet nie wiedzialam o.co chodzi :-)

Takila ja tak czasami mam

Ala wez ze soba woreczek :-)

Persea ja strasznie panikowalam jak czulam ruchy I bylo chwile ciszy :-)

Persea akurat to.ma duzo wspolnego z ciaza bo zdrowe odrzywianie itd :-) marze o takim. Tylko pewnie to bedzie kolejny zapychacz szafek

Heja:) a ja mialam milutki dzionek troche wycieczkowy po 2 mies siedzenia w domu mily wypad i obiadek za miastem . Moja dobra tesciowa postawila hehehe.

Tekila we wtorek mam wizyte to zapytam bo ja mam tak jak lezevw nocy zazwyczaj od kilku dni i tez mnie to troche niepokoi bo wczesniej nic kompletnie nie bolalo ale mysle ze to rozciaganie macicy bo teraz babelek szybko rosnie. Dalej wymiotuje co orawda juz tylko raz na dwa dni blech nienawidze tego za kazdym razem konczy sie lzami bo to jest tskie obrzydliwe i okrppne ze nie wiem...
Bulisia nie wiem czy ci to zalajkowac za wyjazd czy znielubic za wymioty :p

Dziewczyny dobranoc doczytam Was jutro poniewaz juz nadeszla moja pora na zasypianie :-) mam pobudke o 1:30 na luteinke potem o 6:30 na szykowanie corki do szkoły: -) dobranoc Milej nocy Wszystkim: -*:-*

reklama
Do góry