reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Cześć Miętówka! Gratuluję ciąży :) Ja też kilka razy wcisnęłam inną ikonkę niż chciałam. Najgorzej, że lubię to jest zaraz obok nie lubię... A to jednak spora różnica :)

Ruda, pamiętasz jak pisałam Ci PW, że przepraszam za negatywną ocenę, ale to pomyłka? :)

reklama
Łatwo cos wcisnąć nawet przewijające ekran paluchem. Kazdemu moze sie zdarzyć. Jakby co, to moze olewajmy te oceny bo sie czuje jak na fb, gdzie stada niedowartosciowanych ludzi czekaja na lajki :)

Ale nie piszesz o mnie :-D

@Pat_ka ja też się czuję jakby wszystkie siły mnie dzisiaj opuściły, ale to pewnie dlatego że pogoda u mnie za oknem jesienna :( mam nadzieje że Święta będą cieplutkie i słoneczne i trochę naładuję baterie :)

Pat_ka ojej współczuję że wszystko tak wymiotujesz. Życzę Ci szybkiego miniecia mdłości :-*

Cherry oo to wyobrażam sobie minę teściowej jak mówisz o tych pracach co mąż wykonuje, a nie ty :p fajnie, a co mąż o tym myśli?

Pat_ka nie może być idealnie prawda ;-)

Mietowka zerknij na temat z brzuszkami. Już co nieco się pojawiły. Ale ja chodzę w starych ciuchach. Nie mam na razie problemów. Będę musiała jedynie odstawić jeansy ale to może za mc bo na razie okej.
A ja jestem ok +1 kg

Aria fajnie będzie lista wyglądała. Ja też nie widzę tych ocen i nie wiem o co biega po zmianie na forum bo ja tylko z apki korzystam. Tu tylko lubię klikam
Moja teściowa niestety nie żyje pisałam.o.tym ostatnio w każdym razie była najlepsza.zawsze po
mojej stronie.

Patka, ją chyba się nawet domyślam, Kto z Ciebie to życie wysysa :)

Ja już po zajęciach. Marzę o kąpieli, łóżku, książce i herbatce :) Szkoda, że już jutro do pracy...

Dziewczyny mam pytanie....czy macie też czasem takie kłucie w pochwie? Bo mi się drugi raz już to zdarza.. kilka razy zakłuje i przechodzi...

neilaaa nie myslalam o tobie choc w sumie sama nie wiem jak tam sie zachowujesz na fejsie. Jesli masz konto :) a sama kiedys taka bylam, ze wrzuciłam zdjecie i co chwile sprawdzalam kto mi to polubił :D zalosne wiem ;) no wiec odcięłam sie od tego i apeluje o niezwracanie wiekszej uwagi na oceny (tylko nie dawajcie mi negatywów,bo przez hormony moge sie popłakać :p. )

reklama
A ja jutro z rana mam badania te do 10t. I zastanawiam się jak tam dojde i wrócę z tamtad jak mnie cały czas mdli i zygam

Do góry