reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Neilaaa a gdzie tak napisałam? Chyba pomylilas osoby
Ala na stronie 640 oceniłaś mój post jako niezbyt mądry .... ale mniejsza o to, na forum każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania.
Wyślij cytat gdzie wypowiedziedzialam się na ten temat.@ala0102 pytam z ciekawości ... dlaczego to co napisałam o pomaganiu męża w domu i że wychował się domu gdzie mama wszystko robiło a tata zajmował się kasą itp uważasz za "niezbyt mądre" ?
@mietówka33 chyba się jeszcze nie przywitałam ... Witaj w gronie mamusiek październikowych. Ja póki co mam 1kg a jem jak oszalała !!!
Na tej str nie ma ani jednego mojego wpisu. A na temat mężów w ogóle się nie wypowiadalam także proszę czytać dokładnie bo nie lubię niedomówień ☺Ala na stronie 640 oceniłaś mój post jako niezbyt mądry .... ale mniejsza o to, na forum każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania.
moze przez przypadek jej sie kliknelo?
ja tyle razy juz paluchem zamiast lubie kliknelam nie lubie itp. i poprawialam
@neilaaa moze ala jest na tele teraz... z apki nie widac ocen postow...
dlatego ja na tel czytam w przegladarce bo i suwaczki widac i tak mi lepiej...
uzupelnilam liste i troche ozdobilam lubie jak jest kolorowo jak bedziemy wiedzialy czy chlopczyk czy dziewczynka to podopisuje przy każdej
oj dobra ide dalej sie pakowac... nawet nie wiecie jak nie lubie tego robic:/ juz bym chciala jutro ok.11.00 zebysmy juz na miejscu byli
ja tyle razy juz paluchem zamiast lubie kliknelam nie lubie itp. i poprawialam
@neilaaa moze ala jest na tele teraz... z apki nie widac ocen postow...
dlatego ja na tel czytam w przegladarce bo i suwaczki widac i tak mi lepiej...
uzupelnilam liste i troche ozdobilam lubie jak jest kolorowo jak bedziemy wiedzialy czy chlopczyk czy dziewczynka to podopisuje przy każdej
oj dobra ide dalej sie pakowac... nawet nie wiecie jak nie lubie tego robic:/ juz bym chciala jutro ok.11.00 zebysmy juz na miejscu byli
mietówka33
Witaj neliaaa: -) ja jem jak wariatka bo paliłam przed ciąża kiedy odstawiłm papierosy ciągle mi czegos brakuje staram sie warzywa jesc i owoce ale niekiedy łakomstwo wygrywa: -)
neilaaa
Wyślij cytat gdzie wypowiedziedzialam się na ten temat.
Korzystam tylko z tel
Ala napisałam na priv żeby nie zaśmiecać forum.
reklama