reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mietowka ja zawsze chcialam max 2 lata roznicy mieszy dziecmi. Bylo by mniej bo teraz o ciaze staralismy sie pol roku

reklama
@ala0102 pytam z ciekawości ... dlaczego to co napisałam o pomaganiu męża w domu i że wychował się domu gdzie mama wszystko robiło a tata zajmował się kasą itp uważasz za "niezbyt mądre" ?

@mietówka33 chyba się jeszcze nie przywitałam ... Witaj w gronie mamusiek październikowych. Ja póki co mam 1kg a jem jak oszalała !!!
Wyślij cytat gdzie wypowiedziedzialam się na ten temat.

Ala na stronie 640 oceniłaś mój post jako niezbyt mądry .... ale mniejsza o to, na forum każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania.
Na tej str nie ma ani jednego mojego wpisu. A na temat mężów w ogóle się nie wypowiadalam także proszę czytać dokładnie bo nie lubię niedomówień ☺

moze przez przypadek jej sie kliknelo?
ja tyle razy juz paluchem zamiast lubie kliknelam nie lubie itp. i poprawialam :D
@neilaaa moze ala jest na tele teraz... z apki nie widac ocen postow...
dlatego ja na tel czytam w przegladarce bo i suwaczki widac i tak mi lepiej...

uzupelnilam liste i troche ozdobilam:) lubie jak jest kolorowo:) jak bedziemy wiedzialy czy chlopczyk czy dziewczynka to podopisuje przy każdej ;)

oj dobra ide dalej sie pakowac... nawet nie wiecie jak nie lubie tego robic:/ juz bym chciala jutro ok.11.00 zebysmy juz na miejscu byli

Witaj neliaaa: -) ja jem jak wariatka bo paliłam przed ciąża kiedy odstawiłm papierosy ciągle mi czegos brakuje staram sie warzywa jesc i owoce ale niekiedy łakomstwo wygrywa: -)

reklama
Do góry