reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witaj neliaaa: -) ja jem jak wariatka bo paliłam przed ciąża kiedy odstawiłm papierosy ciągle mi czegos brakuje staram sie warzywa jesc i owoce ale niekiedy łakomstwo wygrywa: -)

Miętówka gratki za rzucenie palenia !!! :biggrin2::biggrin2: niestety nie pomogę w temacie czym zastąpić papierosy bo nigdy nie paliłam.

@ruda1991 3 ostatnie oceny postów sa negatywne i jest kciuk w dół, tylko ze to widać na kompie a na apce to nie mam pojęcia.

reklama
Dziewczyny, ale mnie senność ogarnęła.W końcu mąż mi kawę zrobił. W niedzielę po południu zwykle mnie tak łamie..
Jeszcze wczoraj było u nas tak ładnie i słonecznie a dziś buro i ponuro, tylko spaaać..

Liv fajny pomysł z tym balonem a córka rzeczywiście bardzo ładna :) będziesz niedługo chłopaków od niej odganiać ;)

U nas jest taki podział, że mąż odkurza i wynosi śmieci, najczęściej on też ładuje zmywarkę. Ja wycieram, sprzątam, piorę, myję łazienkę, gotuję. Ale w weekendy jak dłużej pośpię to mąż też zrobi śniadanie. Zawsze mi pomoże, np. w wieszaniu firanek (ja niska a on wysoki ;p), czy jakichś innych rzeczach. Jak już byłam w zaawansowanej ciąży i ledwo się toczyłam z moim brzuchem to mył też podłogi.

Aria przyjemnej podróży !

Miętówka witaj :)

No i nie pamiętam co jeszcze pisałyście..

Neilaaa z tymi przyciskami nie lubie lubie to tutaj na forum.masakra jest ja wiele razy na innym wątku jak dziewczyny pisały to wciskalam lubie to wyhodzilo nie lubię takie mam paluchy koślawe: -) dlatego ja rzadko kiedy naciskam te ikonki bo nie chce przypadkiem nikogo urazić: -) Witaj Wesoła: -) Ja tez bardzo spiaca jestem ale ja kawy nie pije nie przepadam odkad w ciaze zaszłam: -) przed ciąża nie funkcjonowalam bez kawy tak to sie zmienia. Neilaaa ja sie nie martwie czym fajki zastapic bo wiem ze się nie da czasu potrzeba zeby sie pozbyc tego uczucia .Najwazniejsze ze trzymam sie od fajek z daleka: -)

reklama
Pat_ka ojej współczuję że wszystko tak wymiotujesz. Życzę Ci szybkiego miniecia mdłości :-*

Cherry oo to wyobrażam sobie minę teściowej jak mówisz o tych pracach co mąż wykonuje, a nie ty :p fajnie, a co mąż o tym myśli?

Pat_ka nie może być idealnie prawda ;-)

Mietowka zerknij na temat z brzuszkami. Już co nieco się pojawiły. Ale ja chodzę w starych ciuchach. Nie mam na razie problemów. Będę musiała jedynie odstawić jeansy ale to może za mc bo na razie okej.
A ja jestem ok +1 kg

Aria fajnie będzie lista wyglądała. Ja też nie widzę tych ocen i nie wiem o co biega po zmianie na forum bo ja tylko z apki korzystam. Tu tylko lubię klikam

Do góry