reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej dziewczyny
Ja to dopiero tok po 15 nie mam na nic siły, także jeśli mam coś zrobić to musze rano sie za to wziąść.
Moj mąż niestety mało mi pomaga ewentualnie zakupy zrobi, chociaż jak już nie ma wyjścia to coś tam ogarnie :-)

reklama
U mnie w domu jest podział obowiązków, mąż zawozi rano córkę, ja odbieram i gotuję obiad. Na weekend sprzątamy obydwoje w sobotę pół na pół, ale jak któreś z nas ma urlop, a drugie pracuje to osoba na urlopie bierze wszystko na klatę :)

Odnośnie chustowania, to mam podobnie jak liv, kompletnie tego nie czuję, preferuję wózeczek i długie spacerki.

Byłam dzisiaj rano na zakupach, poszukać czegoś do pracy, bo niestety coraz mniej mam ciuchów do noszenia, a muszę być ubrana na elegancko.
Jestem przezadowolona, bo wynalazłam w Happymum spódnicę ołówkową na wyprzedaży za 59 zł :)

miętówka u mnie brzuszek już jest, także dość szybko w porównaniu w pierwszą ciąża, ale na wadze narazie zero na plusie. A jak u Ciebie?

Ja w poprzedniej na tym etapie dopiero sie dowiedzialam o ciazy ale.po kasiazeczce widze.ze juz mialam 5 kg na plusir :-) przytyłam 35 kg; -) zdjęcie poszło: -)

reklama
@ala0102 pytam z ciekawości ... dlaczego to co napisałam o pomaganiu męża w domu i że wychował się domu gdzie mama wszystko robiło a tata zajmował się kasą itp uważasz za "niezbyt mądre" ?

@mietówka33 chyba się jeszcze nie przywitałam ... Witaj w gronie mamusiek październikowych. Ja póki co mam 1kg a jem jak oszalała !!!

Do góry