reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
MG_3793am.jpg

To jest nasza bestyjka.

A my będziemy się dopiero budować albo mieszkanie kupować. Jeszcze nie zdecydowaliśmy ... no ale daliśmy sobie max czasu do czerwca na decyzje. ;-) i wtedy sprawimy sobie psiaka.
Dom bez psa to nie dom :)

Ok można traktować jak członka rodziny ale potem może być problem jak zacznie być zazdrosny. Wierzcie mi że nie można być na 100% pewnym zwierzętom bo nie wiecie co potem będą myśleć

Dla mnie pies to Członek Rodziny. Chętnie bym nagrała kiedyś co może dziecko robi z naszym bokserke. Ten pies ma cierpliwość anielska. Jestem.pewna że krzywdy Dziecku nie Zrobi.
Tak lubię sobie szyć na maszynie ;) dla synka dresy czapki apaszki poduszki ;)

Jeśli jest traktowany tak samo. Zna swoje miejsce w domowej hierarchii to nie będzie problemu. Lu uwielbia dzieci. Wiadomo nie będzie zostawiany sam z maluchem zawsze trzeba mieć oko na zwierzaka. Pies ma zachowania instynktowne ale wiele zachowań można też wyuczyć. Także na wszystko jest rada. Jeśli ktoś chce to można. U mnie w mieszkaniu jest kupa sierści ponieważ LU jest na diecie niskobiałkowej z powodu choroby. Ale cóź sprzątnę i tyle. Nie chce żeby widział rywala w moim dziecku bo wtedy się problemy zaczynają. Moi teściowie zrobili to z swoim psem. Teraz pracuję z nim i jesteśmy na dobrej drodze :)
Jeśli chodzi o zwierzęta to jest mój słaby punkt. Mam totalnego bzika na tym punkcie.

Rybki sliczny psiak

Asiaa co za oczyska.

Co do zwierzakow. Nasz kot byl na nas obrazony jak pojawil sie w domu Adus. Omijal to placzace cos. Potem jak Adus zaczal sie przemieszczac chowal sie no maly przytulam go calym soba. Teraz zyja w zgodzie.

reklama
Do góry