reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Just ja na ogół nie jestem pyskata i raczej nie umiem walczyć o swoje, ale jak mi Julki nie chciały zarejestrować do pediatry to już taka spokojna nie byłam i wywalczyłam przyjęcie - to ich robota i muszą Cię przyjąć

Iska aha, ale ksyliyol to nie slodzik. Tylko cukier z brzozy. Ma 40% mniej kalorii od białego cukru. Też bym nigdy nie zastosowała slodzika. A syropy klonowy czy daktylowy też się zaleca zamiast cukru białego.
Doczytałam że znasz, no ale skoro tylko do herbaty to dużo by Ci nie schodzilo :-)

My na szczescie mamy rodzinna super cala trojka do niej chodzi zawsze nas przyjmuje jak malej cos jest to jade pukam i.nigdy nid bylo problemu. Ale takich lekarzy coraz.mniej niestety

Ann, w sumie to racja, przeciez kilogramami tego sie nie je :D
A widze na necie, ze mozna nawet w okolicy 20 zl kupic/kg. Ogromna przebitka jest u nas w stacjonarnych sklepach :O

Dziewczynki ja na przeziębienie piję lipę i jem siemię lniane. Płukam gardło solą a teraz kolezanka mi takie antybakteryne tabletki przyniosla i je rozrabiam ibplukam jamę ustną.
Jak glowa nie wytrzymuje to apap łykne.

Mąż zadecydował ze jak dzidziuś będzie to psa dajemy do sutenery z kotami razem. Za dużo sierści jest po Nim.... teraz przeważnie 2 - 3 razy dziennie trzeba zmyć podłogę :/
Oj to już go przyzwyczajajcie co by biedak szoku i depresji nie miał.
My mamy psa od 3,5roku. Kiedyś był kot.

A ja właśnie dziś powiedziałam babci :-) biedulka się popłakała :-) tak marzy o tym, żeby się doczekać prawnuczka od mnie :-) jestem jej oczkiem w głowie :-) :-)
Oj jak pięknie. Mojej babci już nie ma ale moje dzieci wciąż mają powtarzane ze ich kochałaby najbardziej. Juz jej się wszyscy mylili a Tymka doskonale pamietała.

Matko jedyna....ja noenadazam dziś wstała o 3 w nocy i niechvial mi się spac włączyłam sobie canal plus i oglądałam polski film pani z przedszkola jakiś dziwny zasnelam po5 wstałam jak synek mnie budził mamusiu a idziemy do przedszjola czy mam wolne? Patrzę na zegarek a tam po9 więc miał wolny dzień ;)
Teraz mąż wrócił z zakupów i kupił mi masło orzechowe nie jadam tego ale teraz wyjątkowo mi smakuje.

reklama
Szczerze? W życiu nigdy nie wyobrażam sobie aby mój pies czuł się pokrzywdzony tym jak pojawi się dziecko. Lu co prawda jest rozpieszczony ale już uczymy go jak powinien się zachowywać przy dzieciach. Za jakiś czas będziemy przeprowadzać się do domu i wtedy wręcz przeciwnie chcemy przygarnąć kolejnego psa i kota. Nie wiem, nie potrafię zrozumieć takiego toku myślenia. Zwierze dla nas jest częścią rodziny. A to nasze psie dziecko! <3

Załączniki

• IMG_8273.JPG
    IMG_8273.JPG
    172,8 KB · Wyświetleń: 104
Do góry