reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej dziewczyny :)

Niedawno pisałyście o nieplanowanych niespodziankach i testach :)
Dodam coś od siebie , u mnie sytuacja była taka , że postanowiliśmy z moim Tż nie zabezpieczać się, stwierdziliśmy ,że jesteśmy już tyle lat ze sobą i mieszkamy ,że jesteśmy gotowi zostać rodzicami, w dodatku chcielismy zawsze być młodymi rodzicami z rerwą do 25 lat max .
Nie liczyłam dni płodnych , nie zaglądałam w kalendarzyk, bez stresu i parcia na dziecko i po paru miesiącach okres mi się spóżniał w styczniu, po 7 dniach zrobiliśmy test i 2 kreseczki :) I teraz w szczęściu czekamy na nasz owocek :)

reklama
już mam z komórki nie umiałam :) 12782218_829929437134346_1727406337_n.jpg

Załączniki

• 12782218_829929437134346_1727406337_n.jpg
    12782218_829929437134346_1727406337_n.jpg
    72,7 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny, mam trochę stracha, bo lekarz mówił mi że mam się na cesarke szykować że względów zdrowotnych :/
Mam się bać? Synka rodziłam 6 lat temu SN

Ja jestem po cięciu.. powiem tak, szybko wstałam i szybko doszłam do siebie.. Nie taki diabeł straszny.. No ale każdy ma inny próg bólu, więc co człowiek , to inna opinia;-) ;)
Nie bój się.. skoro ze względów zdrowotnych, to lekarze wiedzą co robią :elvis:;-) ;)

Brzuszek mialam przed ciąża a teraz mi jeszcze bardziej wypycha, jak 5 m-c, do tego jestem bardzo niska.
Ja też jestem niska i sie obawiam co później będzie, brzuszka jeszcze nie mam :( nic nie widać , ale przed ciązą dużo ćwiczyłam siłowo i biegałam plus basen.
Ale i tak wiem ,że będę mała cysterną ...tak jak moja mama i siostra , ale jestem przygotowana na to, to piękny stan mój już nie może się doczekać :)

reklama
Do góry