reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Basia jesli kolejny raz wyskoczyla to nie ma powodow do obawy
Ehh niby jestem spokojna ale jakoś dziwnie się boję bo zazwyczaj opryszczka wychodziła mi na okres i teraz wiecie martwię się czy na pewno jest wszystko dobrze. Lekarz narazie nie odbiera spróbuję za chwile zadzwonić ponownie.
Mam w domu hascovir ale w ulotce jest że trzeba skonsultować z lekarzem więc muszę czekać.

Właśnie obejrzałam odcinek "Położnych" :blink: 4 porody, a ja 4 razy buczałam jak bóbr !:-D:-D:-D:-D
Chyba hormony mi szaleją galancie :rofl2::rofl2::rofl2:

Agnieszka zdrówka życzę !:rolleyes:

Basia ja bym zalecała maść cynkową na ta opryszczkę, ale najlepiej skonsultuj to z lekarzem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Już jestem spokojna. Dodzwoniłam się i mogę posmarować hasvovirem a jutro popołudniu mam podjechać do niego na dyżur i mi da receptę na leki doustne. Fajnie że przyjmuje też w szpitalu to nie muszę iść prywatnie za każdym razem i płacić tylko podejde na dyżur i po sprawie.

reklama
Do góry